- Reaksiyon puanı
- 67,525
- Puanı
- 1,060
Bu tutmayacak gibi hissediyorum insanlar sıkıldı artık.ne yapsa kar oluyo adamın hepsi de tutuyor valla
Bu tutmayacak gibi hissediyorum insanlar sıkıldı artık.ne yapsa kar oluyo adamın hepsi de tutuyor valla
kuzey yıldızı kadar tutan olmadı ki zaten zirveye yerleşip +10 reytingler alan tek dizisi bu galibaBu tutmayacak gibi hissediyorum insanlar sıkıldı artık.
Yeni Gelin de yüksek oranlar aldı diye hatırlıyorum.kuzey yıldızı kadar tutan olmadı ki zaten zirveye yerleşip +10 reytingler alan tek dizisi bu galiba
onun bile reytngleri yüksekti boşuna final yaptı 5 rtg ile 1 sezon daha giderdiYeni Gelin de yüksek oranlar aldı diye hatırlıyorum.
AB'de 1 alıyordu ondan bitirdiler.onun bile reytngleri yüksekti boşuna final yaptı 5 rtg ile 1 sezon daha giderdi
rtgleri baya düşük ama iyi idare etti kanalı ben o diziyi çok seviyordum senaryo biraz saçmalasa bile oyuncular izlettiriyordu kendisini zaten sonlara doğru konusu da bitmişti dramaya dönmüştü dizi kuzey yıldızı da şuan aynı durumu yaşıyor senarist neyi nasıl yazacağını bilmiyorAB'de 1 alıyordu ondan bitirdiler.
Ben sahnelerine bakıyordum ara sıra, kadro gerçekten uyumluydu ve iyi iş çıkarıyorlardı, Show sabredebilirdi epey idare etmişti çünkü kanalı.rtgleri baya düşük ama iyi idare etti kanalı ben o diziyi çok seviyordum senaryo biraz saçmalasa bile oyuncular izlettiriyordu kendisini zaten sonlara doğru konusu da bitmişti dramaya dönmüştü dizi kuzey yıldızı da şuan aynı durumu yaşıyor senarist neyi nasıl yazacağını bilmiyor
Komedisi de çoktu ama Adana'ya töre eklemek biraz komiğime geliyorBen sahnelerine bakıyordum ara sıra, kadro gerçekten uyumluydu ve iyi iş çıkarıyorlardı, Show sabredebilirdi epey idare etmişti çünkü kanalı.
Reyting uğruna yapılmış bir şey.Komedisi de çoktu ama Adana'ya töre eklemek biraz komiğime geliyor
denediler tuttu bunun devamı böyle böyle gelir nesilden nesileReyting uğruna yapılmış bir şey.
Bir yerden sonra seyirci bıkacaktır hatta bıktı bile.denediler tuttu bunun devamı böyle böyle gelir nesilden nesile
hep aynı şeyleri tekrar edecek bu dizi deBir yerden sonra seyirci bıkacaktır hatta bıktı bile.
Kolay yoldan para kazanmak derler buna, umarım bu yenisi ellerinde patlar da daha farklı içerikler üretmeye başlarlar.hep aynı şeyleri tekrar edecek bu dizi de
yeni gelin de adana şivesi kuzey de ordu bunu da daha farklı yerde yaptımı tamamdır müzikleri bile hep aynı adama yaptırıyorKolay yoldan para kazanmak derler buna, umarım bu yenisi ellerinde patlar da daha farklı içerikler üretmeye başlarlar.
Ne kadar profesyoneller. Gerçekten sektörün durumu içler acısı.yeni gelin de adana şivesi kuzey de ordu bunu da daha farklı yerde yaptımı tamamdır müzikleri bile hep aynı adama yaptırıyor