Hagi Rumen olmasının ekmeğini sonuna kadar yiyen bir futbolcudur. Rumen değil Brezilya'lı olsa ve rakipleri Rivaldo, Kaka, Ronaldinho olmasa asla yıldızı o kadar abartılı bir şekilde parlamayacak bir futbolcudur. Kulüp kariyeri olarak zirvesi Galatasaray'dır. Real ve Barca formasını giyse dahi çok büyük izler bırakmamıştır.
28 yaşında İtalya 2.liginde oynamıştır. Uefa'yı alırken 4 gollük bir katkı vermiştir Alex Uefa Kupası'ndan seviye olarak 1-2 tık üstte olan ŞL'de 8 gol katkısı vermiştir.
Altın jenerasyonun önemli bir parçasıdır fakat tek başına da yıldızı değildir. 94'te yediği sorumsuz kırmızı kart yüzünden az kalsın Gs'yi uefa kupasından da edecekti ayrıca
Winnerlığa gelecek olursak da Carlos cebinden baya bir Hagi çıkarır
Bu konu benim için tartışmaya kapalı fikrim belli. Bana göre kariyer olarak Hagi Alex'ten büyük olsa da futbol şansları eşit olsaydı Alex Hagi'den çok daha önde bir futbolcu olurdu.
------
Ben de bilmeden önce Hagi her maç 2'şer 3'er salladı sanıyordum Allah'tan bu verilere ulaşabiliyoruz
Hala o kupada katkısı olan en önemli futbolculardan bir tanesidir onu tartışmam ama. Tek başına da aldırmamış kupayı yani istatistik yalan söylemez