Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 41.Hafta (Hafta İçi Maçları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 hafta daha olsa seni o koltuktan indirirdim ama artık imkansız
Ne imkansızı bu hafta 8 puan farkı kapatan haftaya 12 de kapatır 22 de
Tek yol benzer tahminler yapmaya çalışmak olacak ama onu da tahmin etmek çok zor... Hele ki son hafta...

Reactions: xdragxx
12 değil fark 16 bu arada
Dün Fener kazansaydı da fark 8'di
Bak o zaman korksan normaldi
Doğmamış çocuğa çorap örmeyelim şimdi BJK'nin %65'e 30 şansı olduğunu ikimiz de biliyoruz

12 puan çerez puanıdır, rahatça geçilebilir. Ama bonusla kazanacak olsam o zaman ikonik olurdu işte ama gerek kalmaz umarım

Sen de biliyorsun ama toteme devam et hadi
Tamam gerçekçi olalım, istatistikler ortada, Y.Malatya'nın defansı ortada, Göztepe ortada ve BJK'nin averaj üstünlüğü ortada

Tüm bunlar rağmen iki takımı yüzde kaç görüyorsun? GS %70 üstü deme şimdi çünkü öyle bir şey olsa İddaa'da şampiyonluk oranları da benzer olurdu. FB'ye 150 vermişler mesela, ama GS 2.90 iken BJK 1.18
Şimdi ortam buyken GS'nin şansını matematiksel olarak daha yüksek görmeyi anlamıyorum, değil ama düşük olması da önemli değil misal 2 hafta önceye dek %5 idi şansı

https://twitter.com/x/status/1392443524583407621

%80 Gs, %20 Bjk
Ben çünkü Bjk'ın Göztepe maçında puan kaybedeceğini düşünüyorum o yüzden averaj işi bile olmaz sizde

Reactions: Tolstoyevski
%80 Gs, %20 Bjk
Ben çünkü Bjk'ın Göztepe maçında puan kaybedeceğini düşünüyorum o yüzden averaj işi bile olmaz sizde
BJK en az 1 farklı kazanması durumunda yüzde kaç peki? Asıl bu ihtimal göz önüne alınmalı, BJK mutlak kaybeder diye bakmak işi yokuşa sürer

Fenerbahçe şampiyon olmalı imkansız gerceklesmeyi

O değil de Süper Lig maçları yüzünden dünü Cumartesi, bugünü pazar sanıyorum, çarşamba olduğunu bilmeme rağmen Pazar gibi geliyor
@Dosi @12.Adam
benim icin yarin cumartesi, cuma ise Pazar olarak gelir cünkü burda resmi bir tatil var yarina ve okullar ve resmi her yer kapali 2 gün. Bayrama denk geldigi icin cocuklar cok mutlular

benim icin yarin cumartesi, cuma ise Pazar olarak gelir cünkü burda resmi bir tatil var yarina ve okullar ve resmi her yer kapali 2 gün. Bayrama denk geldigi icin cocuklar cok mutlular
Sana D hiç yakışmıyor kedim nerede benim beyaz kediyi getir bizim artık

Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...