Damien Duff
Favori Üye
olan olmuş belki önümüzdeki 3 hafta şansın iyi giderBeni Geçen hafta Alanya maçındaki kural hatası yaktı @slhttnmtl
Fenerbahçe-Alanya maçında kural hatası olmuşolan olmuş belki önümüzdeki 3 hafta şansın iyi gider
üzüldüm bu hafta nasıl gidiyorsunFenerbahçe-Alanya maçında kural hatası olmuş
Reis,5 maçtan 2 puan alabilmiş.üzüldüm bu hafta nasıl gidiyorsun
Beşiktaş ve sen aynısınızİlk 7 maça çok kötü başlasak da son 3 maçta kısmen defansı sağlayabildik ve haftayı -3 puan farkla kapattık rakiple. Ki son 30 maça girdiğimiz için önemli bir aşamayı geride bırakmış olduk ama halen şansımız düşük...
Bu arada bu hafta bu konuda Godfather paylaşımı yapmayı unutmuş olmamızın da etkisi oldu kötü gidişimizde...
Ne güzel farkı açmayacaktın ve aynı puandaydı puan farkımız. Erzurumspor 1 puan daha fark açtı aramızdaBu hafta iyi başlamışken 15- 16 puan alıp bir umut diyecektik
3 hafta ve 20 puan. Her hafta rakipten 7'şer puan fazla almak lazım şansımız yok gibi bir şey artık.
Ah ah şu gaza gelmeyi 1 ay önce yapsaydım belki de liderlik iddiam vardıBeşiktaş ve sen aynısınız
Ne güzel farkı açmayacaktın ve aynı puandaydı puan farkımız. Erzurumspor 1 puan daha fark açtı aramızda
Eee taaa ilk maçtan bu hafta alacağın puanları sezdim boşuna etiket şansın yükseliyor demedimŞükürler olsun liderlik puanlarında @Dosi ve @Tolstoyevski'ye ortak oldum.
Sen anca beni geriye ittin 😡Ah ah şu gaza gelmeyi 1 ay önce yapsaydım belki de liderlik iddiam vardı
Tolsto da bir yerde takılır dedikçe fark açıldı maalesef.
Beşiktaş ve sen aynısınız
Ne güzel farkı açmayacaktın ve aynı puandaydı puan farkımız. Erzurumspor 1 puan daha fark açtı aramızda
6 saat derken?Neyse ki son 3 hafta bütün maçlar aynı saatte 😱 Son 6 saat kaldı diyebiliriz yani bitmesine sezonun
Son 3 haftada bütün maçlar aynı saaatte oynanıp bitecek malum. Önümüzdeki Cumartesi 20.30'da başlayacaklar ve aşağı yukarı 22.30'da tüm maçlar ve hafta bitmiş olacak6 saat derken?
Bugün çok konsantre olamıyorum yazılara
Dur dur durSon 3 haftada bütün maçlar aynı saaatte oynanıp bitecek malum. Önümüzdeki Cumartesi 20.30'da başlayacaklar ve aşağı yukarı 22.30'da tüm maçlar ve hafta bitmiş olacak
Yani Cumartesi, Salı ve Cumartesi olacaklar ve 3 kere 2 saat 6 saat ediyor onu demek istedim ama benim de beynim durdu, karışık anlattım birazDur dur dur
3 hafta aynı gün mü 😱
Ben 3 ayrı günde aynı anda haftanın tüm maçları sandım.
------
Beynim durdu
Tamam doğru düşünmüşüm
Beni tuttuğum takım sevindirdi @TolstoyevskiYani Cumartesi, Salı ve Cumartesi olacaklar ve 3 kere 2 saat 6 saat ediyor onu demek istedim ama benim de beynim durdu, karışık anlattım biraz