Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 37.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinerji yap da 1-1 bitsin maç :A

Beni konuşmaya daldırdınız unuttum :Aiftar yaklaştı. gidip iftarı açayım. O ara enerji yollarım bitmemişşe :A şuan ilk yarı mı değil mi onu da bilmiyorum :F

Değişmez bir sinerji kanunudur, maç esnasında böyle denildiği an yani “şöyle bitsin böyle bitsin” diye sipariş verir gibi sinerji olduğu an daima ters teper geçmiş olsun :A

Pusuda sessizce beklemek her zaman en iyisi. Her zaman için “🤐” Tot...’ini uygulamaya çalışırım :A

• Üzücü
  • Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx and Dosi
Değişmez bir sinerji kanunudur, maç esnasında böyle denildiği an yani “şöyle bitsin böyle bitsin” diye sipariş yazısı olduğu an daima ters teper geçmiş olsun :A

Pusuda sessizce beklemek her zaman en iyisi. Her zaman için “🤐” Tot...’ini uygulamaya çalışırım :A
Yeter artık dur be. Be bu başarı.
Kg96RQ.gif

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Daha hafta başlamadı sayılır 9 maç var, önümüzdeki maçlara bakacağız artık liderden en az 10 puan gerideymişiz gibi hareket edip disiplini sağlama alarak... En ufak havaya girme durumunda anında indirileceğimizi çok kez gördük, ben de çok kez yaşadım hatta... :A

🤐🤐🤐

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Haftaya maalesef böyle başladık.

Şu videoyu haftanın sonunda atacak kıvama gelmezsek zaten geçmiş olsun.

Daha hafta başlamadı sayılır, kaldı 8 maç... Liderin 9 puan gerisindeyiz ama daha bitmedi hiçbir şey...
hasanca bu hafta da 1-1 olarak gitmekte :A
Bu arada ben bu skorları haftalar önce yazmıştım. Trabzonspor'a kazanır derdim normalde. Hiç bakmak aklımdan geçmedi ama hasanca 1-1 demiş. Şansı bana gelsin :A

Hatay'ın golü iptal olmasa üç puan aldıydık be.. Tüh neyse daha var.

hasanca bu hafta da 1-1 olarak gitmekte :A
Bu arada ben bu skorları haftalar önce yazmıştım. Trabzonspor'a kazanır derdim normalde. Hiç bakmak aklımdan geçmedi ama hasanca 1-1 demiş. Şansı bana gelsin :A
Hasanca şampiyonluk için meşaleyi yaktı hırs yaptı bakalım son haftalara kadar nasıl gidecek stratejisi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yine bomba gibi başladık haftaya... @Dosi

Kg96RQ.gif
hepimizde bir enerji düsükügü var ve ben Trabzonspor'un kazanacagini bile bile hic editleme isine bile girmedim :A bir salmislik var bende artik. GS macinda bile garip bir skor yazmisim :A ilk 2 dünya kadar fark atinca hevesimiz enerjimiz dip yapmakta :A
Bu arada ben bu skorları haftalar önce yazmıştım. Trabzonspor'a kazanır derdim normalde.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
hepimizde bir enerji düsükügü var ve ben Trabzonspor'un kazanacagini bile bile hic editleme isine bile girmedim :A bir salmislik var bende artik. GS macinda bile garip bir skor yazmisim :A ilk 2 dünya kadar fark atinca hevesimiz enerjimiz dip yapmakta :A
galatasaray maçındada akıllıca değişiklik yapsaydı @Dosi

@Tolstoyevski hariç demen lazım. Forumun birincisi olma ihtimali %129,37 olmasına rağmen üstün Alman disipliniyle totemler uygulamaya devam ediyor. :A

@Tolstoyevski hariç demen lazım. Forumun birincisi olma ihtimali %129,37 olmasına rağmen üstün Alman disipliniyle totemler uygulamaya devam ediyor. :A
Farkındaysan mesajımda ilk iki dünya kadar fark attı diyorum yani ordaki herkes sıralama olarak 3 ve sonrasını kapsıyor:A :A
O zaten şampiyon artık kapandı olay :A
------

Avatarını uzaktan Hayat Bilgisindeki Ortega'ya bilerek mi benzettin?Herşey tesadüf mü? @Dosi yanılıyor muyum? :A
Yok o bizim favori sitcom dizimizin efsane karakterinden biri :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...