Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 36.Hafta (Hafta İçi Maçları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berbat gidiyoruz, haftalar önce yazdigim skorlari bugün editlemeyi unuttum ve sonuc sadece 1 puan. Bu gece kalan maclari gözden gecirip risk alma zamani :A
------

ah be Antalya, 1 gol daha atamadin :(

Son düzenleme:
Rekabet kurulu falan yok mu bu etkinliğin, @Tolstoyevski'nin bundan sonra tahmin yapması yasaklanmalı. Anca öyle yakalama şansımız olabilir. :A
Bu da ayrı bir totem tabii, zamanında @Dosi 'ye de böyle güya övmeli sözler söyleye söyleye nazar değdirdin şimdi hedef tahtası biz olduk demek ki. :A

Bu da ayrı bir totem tabii, zamanında @Dosi 'ye de böyle güya övmeli sözler söyleye söyleye nazar değdirdin şimdi hedef tahtası biz olduk demek ki. :A
Yok daha neler, nazar değdirmeye çalışmak ne haddime. Arada 26 puan fark var. Sezon bitene kadar bütün maçları doğru tahmin etsem dahi yakalamam imkansız. :A

Yarım akıllılık edip tam 5 maç kaçırmışım. Konu uplamasa kalanları da unutacaktım. 🤦🏻

Haftanın bitimine son 3 maç kala 16.00 skorları açıklandı:

1619009925803.png

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Herkes benzer skorlar yazmış üst taraftakiler :A acaba edit öncesi skorlarım nelerdi :A bu kez risk alıp en olmayacak şekilde tahmin yaptım :A
Pek değişen birşey olmayacak puan alsakta :A
Hasanca da gözünü karartmış şampiyonluk için, tamamen stratejik tahmin yapmış bütün maçlara 2-1 :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Meğerse önceden 1-1 yazmışım Erzurumspor maçına. 1 puan elimden kayıp gitmiş :A Gs-Trabzonspor maçına tam tersi skor yapıp editledim. Yeni bir kayıp olmaz umarım :A

Edit yok yok yok yok 3 puan almışım :Z
En azından hasanca ile 1 puan kapattım ama @Tolstoyevski ve @xdragxx aynı skor yazmışlar 😡

Meğerse önceden 1-1 yazmışım Erzurumspor maçına. 1 puan elimden kayıp gitmiş :A Gs-Trabzonspor maçına tam tersi skor yapıp editledim. Yeni bir kayıp olmaz umarım :A

Edit yok yok yok yok 3 puan almışım :Z
En azından hasanca ile 1 puan kapattım ama @Tolstoyevski ve @xdragxx aynı skor yazmışlar 😡
şu son dakika golü yaktı

• Üzücü
Reactions: Dosi
36. Haftayı da geride bıraktık.
Zirve hattında @Tolstoyevski ve @hasanca son haftaların oranlarına göre iyi puanlar alarak zirveyi rakiplerine kolay kolay bırakmayacaklarını gösteridler. Haftanın zirve ismi 13 puan ile @Tolstoyevski oldu ve bu hafta hasanca'dan 1 puan fazla puan toplayarak averaj farkı ile zirvede yer aldı. Aramıza yeni katılan @A. Poyraz Bilgin iyi bir puan alarak açılışı yaptı. 3.lük kısmında da @Dosi ve @xdragxx rekabeti var. Bu hafta xdragxx 1 puan daha farkı kapattı fakat henüz Dosi'yi geçemedi. Haftanın ilk 2 maçını unutan @Maskeli Fedai diğer yaptığı 8 maçtan 0 puan alarak Dosi'nın rekorunu kıramasada dikkat çekti. @bazinga ise bu hafta yakın rakipleri @12.Adam @MEnes 'den 1 puan daha az puan almasına rağmen önde gitmeye devam ediyor ve ilk 5 içinde olmak için mücadelesine devam ediyor.
IMG_20210423_042517.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl
@HeisenBerg @pompy @secquin
@A. Poyraz Bilgin @hasanca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,556
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd