bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Tolsto'yu tut da o düşsün hocamEkli dosyayı görüntüle 99331
Bir haftalığına Aykut hocamı tuttum, vaziyete bak.Merak etme hocam bu hafta salıyorum seni, yükselişe geçersin tekrar.@xdragxx
Ekli dosyayı görüntüle 99331
Bir haftalığına Aykut hocamı tuttum, vaziyete bak.Merak etme hocam bu hafta salıyorum seni, yükselişe geçersin tekrar.@xdragxx
İlk 7 dışındaki birilerini tutsun.Bizim peşimizi bıraksın.Bırak lan...Tolsto'yu tut da o düşsün hocam
@The_Erinch abim @Gerekli24 @Maskeli Fedai hasanca tahminlerini yaptı. 😉tahmin yapmayanlar icin son hatirlatmadir :
@Sherlock @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Gerekli24 @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @Doğan @Maskeli Fedai @pompy @hasanca
gözden kacanlar olabiliyor
Teşekkürler ama geçen haftaki durumla benim ümidim kalmadı yine de yapayım. Teşekkürlertahmin yapmayanlar icin son hatirlatmadir :
@Sherlock @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Gerekli24 @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @Doğan @Maskeli Fedai @pompy @hasanca
Ne yani umudun kalmayınca tahmini bırakacak mısın?Teşekkürler ama geçen haftaki durumla benim ümidim kalmadı yine de yapayım. Teşekkürler
Teşekkürler ama geçen haftaki durumla benim ümidim kalmadı yine de yapayım. Teşekkürler
Yani ligde de şampiyonluk iddiası olmayan takımlar ligi bıraksın oyun bozanlık yaparak... Üstelik senelerce devam etme potansiyeli olan bir etkinlik bu tıpkı Süper Lig'in her sene olması gibi.Ne yani umudun kalmayınca tahmini bırakacak mısın?
Ne yani umudun kalmayınca tahmini bırakacak mısın?
Beni yanlış tanımışsınız ben iddiam yok diye bırakmam unutmadığım sürece sonuçta bu bir etkinlik ancak iddiam hevesim umudum kalmadı zaten yapacağımı söylemiştim.Tahmini oldukça zor olan Başakşehir-TS maçına yönelik 11 kişi TS kazanır derken, 6 kişi ise Başakşehir'i favori görmüş. Yalnızca iki üye ise maçın berabere biteceği yönünde tahmin bildirmiş...
Ekli dosyayı görüntüle 99531
------
Yani ligde de şampiyonluk iddiası olmayan takımlar ligi bıraksın oyun bozanlık yaparak... Üstelik senelerce devam etme potansiyeli olan bir etkinlik bu tıpkı Süper Lig'in her sene olması gibi.
Başakşehir kaleye bile gelemedi..Tamamen Trabzon eksiklerini düşünüp Başakşehir'in kazanacağını umuyorum. Sonuçta kaç maçtır kazanamıyorlar bir zahmet kalede 18 yaşında bir çocuk varken azcık cesur oynatsın Kocaman.
Neyse hocam ders olduBaşakşehir kaleye bile gelemedi..
Hocam hala bu adamın medyada inanılmaz bir gücü varNeyse hocam ders olduBir an Aykut akıllanmıştır dedim ama bu adam bizim 3 senemizi yedi akıllanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?