Gol olmadı müthiş bir hafta oldu benim için.Maçlar böyle bitse müthiş olur ancak mutlaka gol olur.
Gol olmadı müthiş bir hafta oldu benim için.Maçlar böyle bitse müthiş olur ancak mutlaka gol olur.
Artık daha da sallayarak yazacağım. Hevesim 0 olduBen de 3 sıra geriledim.
Bittim...
İlk defa bu kadar geriledik sanırım, ben ilk 5 dışı hiç kalmamıştım... Yarın maç yok değil mi?Artık daha da sallayarak yazacağım. Hevesim 0 oldu
Cumartesi maçlarİlk defa bu kadar geriledik sanırım, ben ilk 5 dışı hiç kalmamıştım... Yarın maç yok değil mi?
Ben gerilemiştim. İlk değil ve zaten puanlar yakın. Herşey 2 maça bakar.İlk defa bu kadar geriledik sanırım, ben ilk 5 dışı hiç kalmamıştım... Yarın maç yok değil mi?
Cumartesi maçlar
Ben gerilemiştim. İlk değil ve zaten puanlar yakın. Herşey 2 maça bakar.
Sen yarın maç olup olmadığını bilmiyorsan ben hiç bilmiyorum
Haftalık analizi sen yaz. Şuan aşırı zor bir rapor ile uğraşıyorum.
Anladım sildim sonra Profil fotosu ile alakalı sanmıştım ilk başta@Gerekli24 sildin ama cevap vereyim. kapak fotosu aşağıdaki ay belli zaten. Üsteki ise yıldız. Geçtiğimiz senelerde memlekette sabaha karşı kapıyı kapatacağım sırada farkedip çekmiştim.
Mesaj sayım 55.555 hatıra kaldı böylelikle @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 98232
Bir kaç hafta da 10 puan almalıyım ki yaklaşayım şu an çok uzağım. Perşembe günü beni kurtardı genel olarak. 1-1ler20.Hafta sonuçları belli oldu. Haftanın birincileri 11'er puanla @The_Erinch @Gerekli24 oldular ve böylelikle zirve hattını takip etmeyi sürdürdüler.
Zirve yarışında kıyasıya rekabet devam ediyor. Sezonun yarısı tamamlanmasına rağmen halen kimse emniyette değil, her an herkes kendini çok farklı yerlerde, sıralamada bulabilir...
Ekli dosyayı görüntüle 98248
Tebrikler Dostum.Bir kaç hafta da 10 puan almalıyım ki yaklaşayım şu an çok uzağım. Perşembe günü beni kurtardı genel olarak. 1-1ler
Bu hafta yine dereye düştük.
Sana da tebrikler abi.vay ben bile kendime şaşırdım
Ah Fenerbahçem.. her maçıda yenecek diye yazıyorum
------
Tebrikler Dostum.
------
Konu takımımız olunca doğal olarak duygusal davranıyoruz.vay ben bile kendime şaşırdım
Ah Fenerbahçem.. her maçıda yenecek diye yazıyorum
------
Tebrikler Dostum.
------
Fena gitmemişim yalnız HeisenBerg baya yükselmiş eğer üstümdekiyle farkı kapatamazsam sıram düşecek sanırım.20.Hafta sonuçları belli oldu. Haftanın birincileri 11'er puanla @The_Erinch @Gerekli24 oldular ve böylelikle zirve hattını takip etmeyi sürdürdüler.
Zirve yarışında kıyasıya rekabet devam ediyor. Sezonun yarısı tamamlanmasına rağmen halen kimse emniyette değil, her an herkes kendini çok farklı yerlerde, sıralamada bulabilir...
@Tolstoyevski iq'su 143 zafer20.Hafta sonuçları belli oldu. Haftanın birincileri 11'er puanla @The_Erinch @Gerekli24 oldular ve böylelikle zirve hattını takip etmeyi sürdürdüler.