Sinir bozucu bir tablo imiş gerçekten... Ama daha kalan maçlar var, bence çok daha iyi bir noktada bitiririz..@Dosi de şimdilik bu hafta sıfır çekmiş ve 8 sıra birden gerileyerek şimdilik haftanın kaybedeni konumunda... 🤐
Sinir bozucu bir tablo imiş gerçekten... Ama daha kalan maçlar var, bence çok daha iyi bir noktada bitiririz..@Dosi de şimdilik bu hafta sıfır çekmiş ve 8 sıra birden gerileyerek şimdilik haftanın kaybedeni konumunda... 🤐
Daha en az 38 hafta var çok şeyler değişecektir zirveden dibe, dipten zirveye gibi, tıpkı hayatın kendisi gibi...Sinir bozucu bir tablo imiş gerçekten... Ama daha kalan maçlar var, bence çok daha iyi bir noktada bitiririz..(Daha da dibe vurdular... )
Gerçekten de öyle önümüzde çoook uzun bir zaman diliminin olduğu gerçeğiyle yaşamaya ve tahminler yapıp dibe vurmaya devam edeceğiz... Ama ne demişler her düşüşün bir çıkışı vardır...Daha en az 38 hafta var çok şeyler değişecektir zirveden dibe, dipten zirveye gibi, tıpkı hayatın kendisi gibi...
Aaaa 4 puanım varmış ya. 0 puan ile kapattım sandımPazar günü maçları sonucunda puan tablosu belli oldu. Güne @bazinga nın tahtını sarsarak liderliğe oturan ve 8 basamak birden ilerleyen @Tolstoyevski damgasını vurdu. İlk 5 maçta sıfır çeken @MEnes ise bugünkü 4 maçta 3 doğru tahmin yapıp 7 puan alarak güne damgasını vurdu ve ilk beş maçın açığını kapattı. Haftanın kapanışı yarın Fenerbahçe-Hatayspor maçıyla olmuş olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 92400
P olan kısım haftanın toplam puanı, T ise total tüm zamanların puanı sana onu diyordum zaten sıfır çekmemiştin Erzurum-Sivas maçından 3'lük almışsın.Aaaa 4 puanım varmış ya. 0 puan ile kapattım sandım
Aman aman nereye geldik...Pazar günü maçları sonucunda puan tablosu belli oldu. Güne @bazinga nın tahtını sarsarak liderliğe oturan ve 8 basamak birden ilerleyen @Tolstoyevski damgasını vurdu. İlk 5 maçta sıfır çeken @MEnes ise bugünkü 4 maçta 3 doğru tahmin yapıp 7 puan alarak güne damgasını vurdu ve ilk beş maçın açığını kapattı. Haftanın kapanışı yarın Fenerbahçe-Hatayspor maçıyla olmuş olacak.
Ben kime ne skor yazdığımı bile hatırlamıyordumP olan kısım haftanın toplam puanı, T ise total tüm zamanların puanı sana onu diyordum zaten sıfır çekmemiştin Erzurum-Sivas maçından 3'lük almışsın.
Başakşehir son dakikalarda az kalsın atıyordu ve maç 1-2 bitiyordu, sağlık olsun Galatasaray kazandı ya 2 puanın lafı mı olur.
Ben de sanki kazanır dedim ama skor hatırlamıyorum. Bana sürpriz olsun tahminimYarın Fenerbahçe 3-0 alırsa oldukça iyi bir kapanış olacakssssss
Karagümrük'ün 90+5'teki golü benden 2 puanı aldı ve sana 3 puan getirdi.Pazar günü maçları sonucunda puan tablosu belli oldu. Güne @bazinga nın tahtını sarsarak liderliğe oturan ve 8 basamak birden ilerleyen @Tolstoyevski damgasını vurdu. İlk 5 maçta sıfır çeken @MEnes ise bugünkü 4 maçta 3 doğru tahmin yapıp 7 puan alarak güne damgasını vurdu ve ilk beş maçın açığını kapattı. Haftanın kapanışı yarın Fenerbahçe-Hatayspor maçıyla olmuş olacak.
İlk haftada sonuncu olunca hep orda kalacak halimiz yoktuss@xdragxx ne ara sonlardan yukarılara çıktı 😱.harbiden top yuvarlakmış@Tolstoyevski @Sherlock @MEnes
Hiç sorma ya o takım geçen hafta da beni de yaktı @bazingaKaragümrük'ün 90+5'teki golü benden 2 puanı aldı ve sana 3 puan getirdi.
Bu şarkı eşliğinde ağlıyorum...
Yorumlarını genelde "çift s " harfiyle bitirince "Yılan aykut "diyesim geliyorİlk haftada sonuncu olunca hep orda kalacak halimiz yoktuss
Diyin hocamss sıkıntı yokYorumlarını genelde "çift s " harfiyle bitirince "Yılan aykut "diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?