Hainli Fedai yaptı yine yapacağını, 100 puan barajını geçmiş... Sayın Gs'li dostun küme düşüyor be...Ahahahha.. Zirveye doğru geliyorum Dosi hanım..@Sherlock
Hainli Fedai yaptı yine yapacağını, 100 puan barajını geçmiş... Sayın Gs'li dostun küme düşüyor be...Ahahahha.. Zirveye doğru geliyorum Dosi hanım..@Sherlock
Sayın Gs'li dostum umrumda değil..Hainli Fedai yaptı yine yapacağını, 100 puan barajını geçmiş... Sayın Gs'li dostun küme düşüyor be...
Hainli Fedai dur durak bilmeden hainliklerine, satışlarına devam ediyordu... Yazık...Sayın Gs'li dostum umrumda değil..
Ağla Şişkolok..Hainli Fedai dur durak bilmeden hainliklerine, satışlarına devam ediyordu... Yazık...
Nickimi ne yapıp edip yine "Şişkolok" olarak yazmayı başaran sayın Gs'li dostum adamlığı...Ağla Şişkolok..
@Maskeli Fedai yoldaşımıza bende bir isim buldum... "Koca Ağız"Nickimi ne yapıp edip yine "Şişkolok" olarak yazmayı başaran sayın Gs'li dostum adamlığı...
Antalya kazandı diye yorum yazmıştım90+6'da gelen Afobe golüyle hayat bulduk...
Bu arada yüksek puan mı almak istiyorsunuz bir hafta? Düşük puan aldığınız için isyan edip oyunu bırakma noktasına geldiğinizi söyleyin, bir sonraki hafta birden zirveye oynuyorsunuz.@bazinga @xdragxx @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 98059
@bazinga yetişti bile 😡90+6'da gelen Afobe golüyle hayat bulduk...
Bu arada yüksek puan mı almak istiyorsunuz bir hafta? Düşük puan aldığınız için isyan edip oyunu bırakma noktasına geldiğinizi söyleyin, bir sonraki hafta birden zirveye oynuyorsunuz.@bazinga @xdragxx @Dosi
Nazar olduk.90+6'da gelen Afobe golüyle hayat bulduk...
Neden puan ortalamanı yükselttin?
Çünkü ilk 3 kişi profiline etiket alacakmışNeden puan ortalamanı yükselttin?
Bu haberi yeni mi öğrendin? Şimdi mi aklına geldi?Çünkü ilk 3 kişi profiline etiket alacakmışbenimde kazanma isteğim arttı
Kesinleştiği günden itibaren hedefi yükselttimBu haberi yeni mi öğrendin? Şimdi mi aklına geldi?
Ben de şöyle bir plan kurdum.Her haftanın bir maçından tam puan almak, diğerlerinden 2 ya da 1 puanKesinleştiği günden itibaren hedefi yükselttim
edit: erzurum son dakikada gol atmış ve işler değişmişTam 4 sıra geriledim ve iyice lige havlu attım haftanın tek kaybeden ismi oldum adeta ve moralim bozuldu... Teselli edenimiz de yok vah ki ne vah Galatasaray gibi iyi düştük bir düşünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?