Kendisi ilk haftalardaki zirvelerdeydi, sonra geriledi. @Felon fenaydı, o da arada kayboluyor@Sylvester bu hafta fena coştu. Aylar sonra ilk kez birisi ilk 7 sırayı bozmayı başardı, helal olsun ne diyelim.
Kendisi ilk haftalardaki zirvelerdeydi, sonra geriledi. @Felon fenaydı, o da arada kayboluyor@Sylvester bu hafta fena coştu. Aylar sonra ilk kez birisi ilk 7 sırayı bozmayı başardı, helal olsun ne diyelim.
Tebrikler sen de müthiş bir hafta çıkardın.Kendisi ilk haftalardaki zirvelerdeydi, sonra geriledi. @Felon fenaydı, o da arada kayboluyorşimdilik ben ilk kez 2. oldum. Zirveye yaklaştım ama bu hafta olmaz gibi
6 puan pek müthiş sayılmaz ama kötünün iyisi olduk birazTebrikler sen de müthiş bir hafta çıkardın.
Şu tabloya göre 2.haftadan 11.haftaya kadar hiç ilk 2'den geriye düşmemişim, ilk defa bu hafta 3.belki 4.sıraya gerilemiş oldum... 😏 Kiminin düşüşü kimimin yükselişi tabi doğanın kanunu yapacak bir şey yok..6 puan pek müthiş sayılmaz ama kötünün iyisi olduk biraz
Dünkü maçta 1-1 olan skorumu son dakika değiştirmeseydim kendime şart koştuğum en az 7 puan limitime ulaşacaktım 😏
Rezalet bir hafta geçti yarın 3 almazsak çok kötü bir hafta bir de iki maç fazladan vardı silvester kim bilmiyorum tek o coştuŞu tabloya göre 2.haftadan 11.haftaya kadar hiç ilk 2'den geriye düşmemişim, ilk defa bu hafta 3.belki 4.sıraya gerilemiş oldum... 😏 Kiminin düşüşü kimimin yükselişi tabi doğanın kanunu yapacak bir şey yok..
Sizin sıralamada ilginç. Maç ortasında seni yakalıyor gibi ama maç sonu sen biraz fark açmış oluyorsun.bakalım nezaman hanginiz diğerine çok fark atacak
Sayın tahminci dostum ve ben şampiyon olacağız... Aynı puanla, aynı averajla zirveyi paylaşacağız, uzun vadede tabii...Biz zirveyi yakalayacağız uzun maratonda.. Değil mi sayın tahminci dostum.. @Sherlock
11 maçtan 2 puan nedir yaKıl payı haftalık en az 7 puan limitimi tamamlayıp 2.liğe yükselerek berbat bir haftayı iyi toparlamış oldum
Son maçtan @slhttnmtl 3 puan kaptı, tebrikler
@Sylvester ise haftanın birincisi oldu ve 4 basamak birden yükselerek 1 haftada dengelerin nasıl değiştiğini göstermiş oldu.
Bir çok yarışmacının koca haftada sadece 2 puan alması dikkat çekti.
Ekli dosyayı görüntüle 96357
Ama yalnız değilsin, 6 kişi 2 puan almış11 maçtan 2 puan nedir ya
Bu benim kötü aldığımı değiştirmez zaten gerideyim benim diğerlerinden daha iyi almam gerekAma yalnız değilsin, 6 kişi 2 puan almış
15 puan alırsan otomatikmen ilk 5e girme şansın oluyor yani herşey olabilirBu benim kötü aldığımı değiştirmez zaten gerideyim benim diğerlerinden daha iyi almam gerek
Evet biliyorum çok var ama biraz ilerlemek lazım tam tersi geriliyorum bir hafta iyi yaptım devamı gelmedi15 puan alırsan otomatikmen ilk 5e girme şansın oluyor yani herşey olabilir
Sayende seni geçtim @TolstoyevskiTeşekkürlertoparlarım artık
Sende işe yaramadı demek ki :/Sayende seni geçtim @Tolstoyevski
Ekleme yaptım üstteSende işe yaramadı demek ki :/
@Sherlock 13.hafta yani bu hafta beni desteklesin, ben yine de çakılmayacağım her türlü iddiasına challenge'a varım bakalım risk budur..Ekleme yaptım üstte
Ben hanginize o boncuğu atsam işi kötü gidiyor. Geçen hafta hemen kendime attım lider oldum
@Sherlock kimi desteklese çakılıyor, beni desteklediği o hafta zirve
Sen attın sonra toparladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?