Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 12.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sylvester bu hafta fena coştu. Aylar sonra ilk kez birisi ilk 7 sırayı bozmayı başardı, helal olsun ne diyelim.
Kendisi ilk haftalardaki zirvelerdeydi, sonra geriledi. @Felon fenaydı, o da arada kayboluyor
şimdilik ben ilk kez 2. oldum. Zirveye yaklaştım ama bu hafta olmaz gibi

Tebrikler sen de müthiş bir hafta çıkardın.
6 puan pek müthiş sayılmaz ama kötünün iyisi olduk biraz

Dünkü maçta 1-1 olan skorumu son dakika değiştirmeseydim kendime şart koştuğum en az 7 puan limitime ulaşacaktım 😏

6 puan pek müthiş sayılmaz ama kötünün iyisi olduk biraz

Dünkü maçta 1-1 olan skorumu son dakika değiştirmeseydim kendime şart koştuğum en az 7 puan limitime ulaşacaktım 😏
Şu tabloya göre 2.haftadan 11.haftaya kadar hiç ilk 2'den geriye düşmemişim, ilk defa bu hafta 3.belki 4.sıraya gerilemiş oldum... 😏 Kiminin düşüşü kimimin yükselişi tabi doğanın kanunu yapacak bir şey yok..

Reactions: Dosi
Rezalet bir hafta geçti yarın 3 almazsak çok kötü bir hafta bir de iki maç fazladan vardı silvester kim bilmiyorum tek o coştu

Reactions: Tolstoyevski
Kıl payı haftalık en az 7 puan limitimi tamamlayıp 2.liğe yükselerek berbat bir haftayı iyi toparlamış oldum

Son maçtan @slhttnmtl 3 puan kaptı, tebrikler

@Sylvester ise haftanın birincisi oldu ve 4 basamak birden yükselerek 1 haftada dengelerin nasıl değiştiğini göstermiş oldu.
Bir çok yarışmacının koca haftada sadece 2 puan alması dikkat çekti.

11 maçtan 2 puan nedir ya

@Sherlock 13.hafta yani bu hafta beni desteklesin, ben yine de çakılmayacağım her türlü iddiasına challenge'a varım bakalım risk budur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...