Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonunu bu başlık altında tartışabiliriz.
Artık FB'm şampiyon olur inşallah. Biliyorum zor ama umut işte.![]()
Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonunu bu başlık altında tartışabiliriz.
Penaltı tartışması ve o direk ayak biçmeye yönelik hareketler beni de tedirgin etti ilk yarı 🙉🙊🙈Samsun'un koruma kalkanı nereden geliyor? Kocaeli'yi çatır çatır doğruyorlar.
Benim analizim 3 maç oynayıp 3 puan toplatacağız Fenerbahçe çünkü fikstür zor Kocaelispor’la oynayacağız şampiyonlar ligi sonra ve öncesi oynayacağı iki süper lig maçı zorPenaltı tartışması ve o direk ayak biçmeye yönelik hareketler beni de tedirgin etti ilk yarı 🙉🙊🙈
Göztepe deplasman zor zaten ama her yerde puan kaybederek şampiyonluk iddiani korumak zor olur. Fikstür ne kadar zor olursa olsun. Çalışarak hallolur herşey.Benim analizim 3 maç oynayıp 3 puan toplatacağız Fenerbahçe çünkü fikstür zor Kocaelispor’la oynayacağız şampiyonlar ligi sonra ve öncesi oynayacağı iki süper lig maçı zor
Zaten neden Göztepe ikidir ikinci haftada ilk önce Lile maçından sonra Göztepe Bu defa en zor iki takımın arasına çarptı birde o Avrupa maçlarından sonra Kocaelispor ve Gençlerbirliği Bence başkan gitsin diye konuldu yapay zeka araştırılırmalı @RüzgarGülü Fikstürü ayarlarken yapay zeka oynandı mı yoksa tahmin mi edemedi Bu fikstür böyle zor hem Avrupa da zor takımdan sonra hem ligte zor takımlar la oynamak ne Eskiden Avrupa’da zor kura çıkardı ligde kolay takımlar şimdi ikisinin kura çekimindede zor takımlar çıkıyor @Bully
Benfica maçının devreye gireceğini ya tahmin edemedi Lille maçının arasında Göztepe ile oynadık süper lig fikstürünü oluşturan yapay zeka ya tur atlayacağını tahmin edemedi ya da başka bir iş var yapay zekada bilerek zorlu takımlar çektiler Mourinho olduğu için zor takımlar geliyor Ankara deplasmanı zor.ardından seçim @RüzgarGülüGöztepe deplasman zor zaten ama her yerde puan kaybederek şampiyonluk iddiani korumak zor olur. Fikstür ne kadar zor olursa olsun. Çalışarak hallolur herşey.
Fenerbahçe’ye hangi yapay zeka bu fikstürü verdi bu süper lig için Bu fizik harcayacağımız maçlarda diğer takımlar fizik toplayacak Fenerbahçe fiziğinden kaynaklı ligde puan kaybedebilir 3 puanla seçime gider @TenTenKonya ve Antalya, ilk haftalardan 3'er 3'er sayarak geçen seneki korkuları yaşamamak adına önemli puanlar alıyor
Kocaelide bir şey olabilir de Gençler pek ümit vermiyor. Kocaeli Samsun ve Fener ile oynadı ki Samsun maçı hakem faktörü de vardı.
Sağ olsun her hafta bana da yazıyor tahmindeŞöyle 3'te 3.
9 Puan.