admine söylede 4.yüde madalya versin yazık günah ya haketmiştim bu kadroyla 3.bitirdim ligi
Sen de mi kadronun kötü olduğunu kabul ediyorsun ? Bu kadroyla 3.'lüğe kadar çıkman bence de başarıydı ama doğru olmaz madalya vermek.
admine söylede 4.yüde madalya versin yazık günah ya haketmiştim bu kadroyla 3.bitirdim ligi
Sen de mi kadronun kötü olduğunu kabul ediyorsun ? Bu kadroyla 3.'lüğe kadar çıkman bence de başarıydı ama doğru olmaz madalya vermek.
başka biri olsa doğru olurdu ben olunca yanlış oluyo demi endgame.gs,bjk,fb ya da ts nin kadrosu bende olsa 10 hafta önceden bitirmiştim işi bence admin bana da madalya versin nolcak
doğrular endgame sen 4.olsan ben sana madalya versin diye baskı yapardım sonuçta koşullar eşit değil ve buna rağmen büyük bi başarı var ortadaYok ben asla ayrımcılık yapmam, başta ilk 3'e madalya verilecek yazıldıysa ona uyulacak. Kendim 4. olsaydım yine madalya istemezdim.
Seni bana attığın iftira nedeniyle kınıyorum mecburen.
doğrular endgame sen 4.olsan ben sana madalya versin diye baskı yapardım sonuçta koşullar eşit değil ve buna rağmen büyük bi başarı var ortada
Takas ben hak-hukuk meselesini çok önemserim, bu oyunda bile çok önemsedim ve bazı hatalardan dolayı oluşan avantajları da kullanmamaya çalıştım. O nedenle hak etmediğim bir madalyayı almak istemem, senin almanı da doğru bulmam.
ben haketmedim mi madalyayı normal ligi 3.bitirdim sonuçta bence süper finalde yer alan tüm takımlara verilmeli hepsi hakettiler