- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Yapma şöyle şeyler dayanamıyorum.Genelde mağdur olan ya da mağdur görünen kazanıyor.
Bilmiyorum ki kütük yoldaşım, ama sorumlusu ben değilim.Ya bu @Yakamoz-Asi pamuk gibi adamdı, ne yaptınız da sinirlendirdiniz böyle.
Varlığım insanları neşelendirebiliyorsa kendimi mutlu hissederim.
Genelde mağdur olan ya da mağdur görünen kazanıyor.
Ya bu @Yakamoz-Asi pamuk gibi adamdı, ne yaptınız da sinirlendirdiniz böyle.
Bilmiyorum ki kütük yoldaşım, ama sorumlusu ben değilim.
Yalnız şu anki haliyle bile 10 saatte 38 oy geldi, Ramiz vs Afet toplam 37 oyda kalmıştı. Demek ki keramet bu iki karakterdeymiş daha en az 10 oy daha geleceğini hesap edersek @Dosi
Sanki duruldu artık en faza 5 oy gelir belkiYalnız şu anki haliyle bile 10 saatte 38 oy geldi, Ramiz vs Afet toplam 37 oyda kalmıştı. Demek ki keramet bu iki karakterdeymiş daha en az 10 oy daha geleceğini hesap edersek @Dosi
Bu hainlik fırsatını kaçırmak sana hiç yakışmadı yeeavrumm @Maskeli FedaiHainlik adına hazır anket tekrarlanmışken oy değiştirmeyi düşünmedim değil fakat sayın Gs’li dostuma ihanet edesim gelmedi şaşırtıcı bir şekilde.
Azdan az, çoktan çok gider… @Maskeli Fedai
Hain kütük. Yoldaşımız @Maskeli Fedai salı gününden beri ortada yok, kalbine indi adamın… @MEnesBu hainlik fırsatını kaçırmak sana hiç yakışmadı yeeavrumm @Maskeli Fedai