Konu kilit.<ACUMİNATİ üyesi kendisi dediğine inanmam
Konu kilit @Yakamoz-AsiMurat Boz @MuratBoz 2 dk.
Bugün Milliyet Cadde'de çıkan "Süleyman Kıl" etti başlıklı haber tamamen asılsızdır. Ve ayıptır.
Murat Boz @MuratBoz 3 dk.
Abi gibi gördüğüm sevdiğim saydığım bir insandır Halit Ergenç. Öyle olmasa bile kimsenin sakalı saçı üzerinden espri yapacak acze düşmedim.
What ?Komik sayılır ama dikkatimi çeken @ABAY_06 'nın konuda yanlış yazılanları görmemesi ve yorum atması.
What ?
Farkettimde bişey demedim tamam sanada bişey demiyecem kızmaher yanlış yazdığımda kulağıomı çeken Akın kardeşimizin Emre'nin konusunda ' Şaekıcı ' yazmasını göz ardı etmesi ve bana uyuzluğuna yaptığını ispatlaması.
Farkettimde bişey demedim tamam sanada bişey demiyecem kızma
Tamam seni ifşa etmemÇok kızdım sakın bir daha ispiyonlama beni ifşa etme.
Tamam seni ifşa etmembizde yapıyoruz bazen ya olur böyle şeyler ama sen her cümlede yapıyon devamlı ondan kızdık
Yanlış anlıyosun hep beni bugün asabisin hayırdır akşamki final heycanındanmı stres yaptın galibaİlk cümlen süperdide niye yermeye çalıştın 2 cümlede.😡
Akşamı niye hatırlattın şimdi.Yanlış anlıyosun hep beni bugün asabisin hayırdır akşamki final heycanındanmı stres yaptın galiba
Sakin ol derin derin nefes al M.y konusunda survivor konuşuyoruz konu kapancakAkşamı niye hatırlattın şimdi.Zaten aklımdan çıkmıyor fena stresliyim.Uyumaktan başka çarem yok yoksa strersten gebericem.
Tamam.Sakin ol derin derin nefes al M.y konusunda survivor konuşuyoruz konu kapancak
Nereye kontör yükleyecen herhal 500Tamam.Çıkıyordum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?