Konu kilit.<ACUMİNATİ üyesi kendisi dediğine inanmam![]()
Konu kilit @Yakamoz-AsiMurat Boz @MuratBoz 2 dk.
Bugün Milliyet Cadde'de çıkan "Süleyman Kıl" etti başlıklı haber tamamen asılsızdır. Ve ayıptır.
Murat Boz @MuratBoz 3 dk.
Abi gibi gördüğüm sevdiğim saydığım bir insandır Halit Ergenç. Öyle olmasa bile kimsenin sakalı saçı üzerinden espri yapacak acze düşmedim.
What ?Komik sayılır ama dikkatimi çeken @ABAY_06 'nın konuda yanlış yazılanları görmemesi ve yorum atması.![]()
What ?![]()
Farkettimde bişey demedim tamam sanada bişey demiyecem kızmaher yanlış yazdığımda kulağıomı çeken Akın kardeşimizin Emre'nin konusunda ' Şaekıcı ' yazmasını göz ardı etmesi ve bana uyuzluğuna yaptığını ispatlaması.![]()
Farkettimde bişey demedim tamam sanada bişey demiyecem kızma![]()
Tamam seni ifşa etmemÇok kızdım sakın bir daha ispiyonlama beni ifşa etme.![]()
Tamam seni ifşa etmembizde yapıyoruz bazen ya olur böyle şeyler ama sen her cümlede yapıyon devamlı ondan kızdık
![]()
Yanlış anlıyosun hep beni bugün asabisin hayırdır akşamki final heycanındanmı stres yaptın galibaİlk cümlen süperdide niye yermeye çalıştın 2 cümlede.😡
Akşamı niye hatırlattın şimdi.Yanlış anlıyosun hep beni bugün asabisin hayırdır akşamki final heycanındanmı stres yaptın galiba![]()
Sakin ol derin derin nefes al M.y konusunda survivor konuşuyoruz konu kapancakAkşamı niye hatırlattın şimdi.Zaten aklımdan çıkmıyor fena stresliyim.Uyumaktan başka çarem yok yoksa strersten gebericem.
![]()
Tamam.Sakin ol derin derin nefes al M.y konusunda survivor konuşuyoruz konu kapancak![]()
Nereye kontör yükleyecen herhal 500Tamam.Çıkıyordum zaten.
![]()