Damien Duff
Süper Favori Üye
Gönderme yaptım Başka türlü cevap vereceğin yoktu mentionlarıma neden cevap vermiyorsunFavori üyeliğini gözden geçirtme bana şimdi
@Harunnn60
Gönderme yaptım Başka türlü cevap vereceğin yoktu mentionlarıma neden cevap vermiyorsunFavori üyeliğini gözden geçirtme bana şimdi
Zekayı düşük görmek değil, kimse aşırı konsantre olmak istemez forumda okuduğu bir şeye. O yüzden sade olmalıNeden bütün sunucular forumun zekasını düşük görüyor? @XanTier style hareketler
+1çok mu zor oradan üyeleri seçmek?
Total'ci tayfa.Zekayı düşük görmek değil, kimse aşırı konsantre olmak istemez forumda okuduğu bir şeye. O yüzden sade olmalı
Boykot yapacağım görecen.ssGönderme yaptım Başka türlü cevap vereceğin yoktu mentionlarıma neden cevap vermiyorsun
Orada konsantre olamadım pek. son soruları eksiksiz bildim ama.ssGüzel bir bölüm olmuş yine. Ellerine sağlık Aserat
Ahmet Kural'ı görmek gereçkten ilginç olur
Kaytarmak'ı bilemeyen @Harunnn60 a da tebriklerimi gönderiyorum
İçerde'ye de klişe diyorlardı efsane olduGüzel bölüm olmuş, emeğinize sağlık @Aserat @batuhankaralar @Harunnn60
Aman ne farklı konu ne farklı konu, klişe iş @batuhankaralar
Kaytarmak hakkında ipucu vermek kolay değildi.Çok yardım ettin de sanki.
Tebrikler. Bakalım ilerde ben yapacaksın.
Senin olduğun bir işin efsane olması = Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olmasıİçerde'ye de klişe diyorlardı efsane oldu
Belli olmaz o işler bakarsın erken final yapar bakarsın efsane olurSenin olduğun bir işin efsane olması = Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması
En kolayı bilemeyince elenmeyi hak ettinBoykot yapacağım görecen.ss
Orada konsantre olamadım pek. son soruları eksiksiz bildim ama.ss
Maalesef.Total'ci tayfa.
Favori üyelik yaradı bence @pompy eBirşeyler kapmışsın @Çiğdem-