Fragman enfes olmuş. Kadroda bir sürü yeni oyuncu var, hepsi de fragmanda görülüyor. Umarım uzun süre dizide olur Sarp.
Bu sene ne anlatacak bakalımSöz - 51. Bölüm 1. Fragman:
Fragman baya iyi gözüküyor, heyecanlı bir bölümlü sezonu açacak Söz sanırım. Bu arada bu dizinin neden kendi bölümü yok? Kalabalık bir ekip olarak izliyoruz diziyi o kadar.
@Yiğitt @Arslan Bey @gözlemci @Çiğdem- @eskici @Yakamoz-Asi @Dosi
Söz - 51. Bölüm 1. Fragman:
Fragman baya iyi gözüküyor, heyecanlı bir bölümlü sezonu açacak Söz sanırım. Bu arada bu dizinin neden kendi bölümü yok? Kalabalık bir ekip olarak izliyoruz diziyi o kadar.
Söz - 51. Bölüm 1. Fragman:
Müziği Arka Sokaklar havası vermiş Tefoda Cevher gibi çıkmış ortaya @pompy de izlesinGeçen sezondan daha iyi olacak gibi gözüküyor. O kadar sıkıcı oluyordu ki geçen sezon, bir ara izlemeyi bıraktım. Bu sezon izleyebilirim tekrar.
Çolaksız izleyemem diuyordum ama daha iyisi geldiRakip dizi olarak gördüğünü, ilk bölümü izleyip bırakacağını söylüyordun.
Serhat Kılıç vardı işte o rolde, dizinin en iyi oyuncusuydu ama işte çok fazla kaldı rolde. Daha iyi rollerle döner umarım.Çolaksız izleyemem diuyordum ama daha iyisi geldi
Diziyi kesinlikle Klasik Asker dizisinden ayıran oydu Tek Türkiye izledinizmi bilmiyorum Şivan gibiSerhat Kılıç vardı işte o rolde, dizinin en iyi oyuncusuydu ama işte çok fazla kaldı rolde. Daha iyi rollerle döner umarım.
Diziyi kesinlikle Klasik Asker dizisinden ayıran oydu Tek Türkiye izledinizmi bilmiyorum Şivan gibi
Aaa iyi bir dahakı gelişinle bunla katılırsın
Şimdilerde konser veriyor kendisi.
Sesi, en az oyunculuğu kadar iyi.Aaa iyi bir dahakı gelişinle bunla katılırsın
Seksenlerde plakcıymış sanırım zatenSesi, en az oyunculuğu kadar iyi.
Aynı zamanda jazz da söylüyor.
Seksenler'deki canlı performansını da unutmamak gerekir.
Aynen, plakçıydı. Hatta o rolde hiç zorlanmamıştır, kendini canlandırıyordu bir bakıma.Seksenlerde plakcıymış sanırım zaten
Aaa gece yatmadan bakarım şimdi sonuclara baslıyoruzAynen, plakçıydı. Hatta o rolde hiç zorlanmamıştır, kendini canlandırıyordu bir bakıma.
Performanslarına bir bak istersen. Es geçilmeyecek kadar iyi performanslar.
Tamamdır, performanslara bak ve yorum da at mutlaka. Merak ettim yorumunu.Aaa gece yatmadan bakarım şimdi sonuclara baslıyoruz
Ooo baya başarılı yanı amator değil profosyonel 😱Sesi, en az oyunculuğu kadar iyi.
Aynı zamanda jazz da söylüyor.
Seksenler'deki canlı performansını da unutmamak gerekir.
Gerçekten çok heyecanlı bakalım Tefo ama sonradan Çolak gibi Tefoyuda geri çekerseler dizi ortalarda yine düşerFragman bomba gibi, Sarp harika, Çolak molak düşünmezsin daha da.
Albüm çıkarsa, sırıtmaz açıkcası. Sesi kaliteli. Belli mi olur, yakında çıkarır. Konser de vermeye başladı albümsüz.Ooo baya başarılı yanı amator değil profosyonel 😱
Tövbeyi çok iyi okumuş ama şu jazz canlı performansı çoğu şarkıcıda böyle çıplak ses yokHep bilgisayar düzenlemesiyle söylüyorlar şu adamın jazz performansını şarkıcıyım diye ortada dolaşanların çoğu söyleyemez
Fragman harika olmuş, bu sezon daha güzel olacak anlaşılan.Söz - 51. Bölüm 1. Fragman:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?