Söz 36. Bölüm Fragmanı:
Bildiğimiz film fragmanı bu, Çolak'ı almışlar. 😱 Bomba gibi bir bölüm geliyor.
@Yiğitt @Arslan Bey @gözlemci @Çiğdem- @eskici @Yakamoz-Asi
Merak ettim şimdi son bölümü izliyim sonra bakarımSöz 36. Bölüm Fragmanı:
Söz 36. Bölüm Fragmanı:
Bölüm güzeldi fragman da baya efsane olmuş dizi kendine gelmeye başladı yavaş yavaşSöz 36. Bölüm Fragmanı:
35. BÖLÜM
İyi sayılabilecek bir bölümdü. Çaylak'a üzülürken neyse ki iyi haber aldık ondan, durumu iyi. Gözlerini açtı. Müco sağ olsun.
Nazlı'nın durumu baya kötü, bu olayla birlikte Ateş'le arası düzelecek galiba. Erdem kabullenir umarım artık.
Derman diğer bölüme geliyor, büyük ihtimal Derman'ı Timur Acar canlandıracakmış bu arada.@Çiğdem- @eskici @Sherlock @gözlemci
35. BÖLÜM
İyi sayılabilecek bir bölümdü. Çaylak'a üzülürken neyse ki iyi haber aldık ondan, durumu iyi. Gözlerini açtı. Müco sağ olsun.
Nazlı'nın durumu baya kötü, bu olayla birlikte Ateş'le arası düzelecek galiba. Erdem kabullenir umarım artık.
Derman diğer bölüme geliyor, büyük ihtimal Derman'ı Timur Acar canlandıracakmış bu arada.@Çiğdem- @eskici @Sherlock @gözlemci
Bence üstesinden kalkar, beğendim seçimi ben açıkçası.Timur Acar iyi bir isim değil gibi geldi sanki?
Çolak yeter artık, Savaşçı dizisinde 7-8 bölümde teröristler ayrılırken burada ikinci sezon bitecek hala Çolak duruyor.Çolak karakteri artık misyonunu tamamlamıştı ve yeni bir kötü karakter şarttı diziye. Bu karakter Derman olacak gibi duruyor. Derman için iyi bir gizem ve beklenti yarattılar.
Timur Acar konusuna gelirsek, Serhat Kılıç’ta başta Çolak karakterini oynayamaz diyorduk ama adam muhteşem oynadı. Timur Acar’da iyi bir oyuncu, altından kalkacaktır bence. Daha iddialı bir isim de tercih edilebilir tabii.
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum, Çolak tamamen diziden çıkarılmamalı. İzleyiciyi sıkmış olabilir ancak reyting için diziden ayrılmaması gerekiyor bence.
Bence üstesinden kalkar, beğendim seçimi ben açıkçası.
Çolak yeter artık, Savaşçı dizisinde 7-8 bölümde teröristler ayrılırken burada ikinci sezon bitecek hala Çolak duruyor.
Timur Acar değişik geldi biraz bana yapabilir mi bilemedim35. BÖLÜM
Niye yapamasın pardoon?Timur Acar değişik geldi biraz bana yapabilir mi bilemedim
Bilemiyorum yapabilir de ama genelde komedide gördüğümüz için kendisiniNiye yapamasın pardoon?
Gerçekten de çok iyi olmuş Çolak harbiden bitti galiba bundan sonra tekrar kaçmalarına izin verilmez sanırımSöz 36. Bölüm 2. Fragman:
Fragman muazzam. Tüylerim diken diken oldu.
Galiba Çolak'ın sonu ki ikide bir fragmanlarda bunu empoze ediyorlarSöz 36. Bölüm 2. Fragman:
Fragman muazzam. Tüylerim diken diken oldu.
Galiba Çolak'ın sonu ki ikide bir fragmanlarda bunu empoze ediyorlarAslında kıyıda bir köşede dursa iyiydi diziye renk katıyorduGeçen haftaki para sahnesi epey güldürmüştü
Dursun bence de kıyıda ama ötecektir Derman'ı o yüzden alındı büyük ihtimal ama Derman bunu buradan kaçırıp beraber işler yapabilirlerÇolak’ı sorguya çekip bilgi falan almaya çalışmaları lazım, o yüzden kıyıda köşede durur. Ancak kaçmasına izin vermezler artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?