HahahahHahaha Aaa evet en iyisi yaz dizisi olsun diyorum hem kitle kazanır Çukur , Söz yokkan
HahahahHahaha Aaa evet en iyisi yaz dizisi olsun diyorum hem kitle kazanır Çukur , Söz yokkan
Aaa zaten Mart Nisan Mayıs derken Temmuzu bulurHahahahMantık akıyor adeta
Hazır ol olmamış yemeye
Onun disleri beni güldürüyor yaa
Onun disleri beni güldürüyor yaaGıdıklıyor resmen
Dis değil ben gözlüğe gıcık oluyorum hem görüntüsü gıcığıma gidiyor hemde kafamıza fırlatıyor gibi düşünüyorumHazır ol olmamış yemeyeBen tüm olmamışları yemeye hazırım
Önce Yiğit burayı okuyup sana gözlük atmalı diyorumDis değil ben gözlüğe gıcık oluyorum hem görüntüsü gıcığıma gidiyor hemde kafamıza fırlatıyor gibi düşünüyorum
Bana olmamış atsın senle @Forumdash ın kafasına gözlüğü geçirsinÖnce Yiğit burayı okuyup sana gözlük atmalı diyorumYok olmamış basarsa kendisi kaybeder
Benim için büyük zevk olur
Okadar ucubeli dizi yazdın şiddet görmek hosuna gidiyordurBenim için büyük zevk olurHayır zevk demeyelim de bana uyar işte
Gözlük yemekle şiddet görmüş olmuyorum sıkıntı yokOkadar ucubeli dizi yazdın şiddet görmek hosuna gidiyordur
@destere sardı başıma gözlemeci bazlamacı diye diye , empoze etti bu fikri hep onun yüzünden
Gözlük yemekle şiddet görmüş olmuyorum sıkıntı yokAma yok gözlük sana gelirse feleğin şaşar
Gözleme çekti cnm gece gece @gözlemci yüzünden 😕😕😕
Tam olmamışı atmalık bir cümle ama nefsimi zor zapdettim
Aaa niye kiTam olmamışı atmalık bir cümle ama nefsimi zor zapdettim
Birde pişkin pişkin soruyor de haydee işine gettAaa niye ki
Bize de yolla hava atıp durma
Birde pişkin pişkin soruyor de haydee işine gett
Sizede yapanı bulursunuz inşBize de yolla hava atıp durma
Ben yatıyorum iyi geceler diliyorumSizede yapanı bulursunuz inş
Cicili bicili rüyalarBen yatıyorum iyi geceler diliyorum
Allahım bundan sonra bekar kalsam da gam yemem bu duadan sonraSizede yapanı bulursunuz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?