Star Söz - Dizi Yorumları

@Çiğdem-, Söz, Çukur'u aksiyon konusunda geçecek gibi gözüküyor. Ne diyorsun? Son bölümde Söz, Çukur'dan daha iyiydi.
Bu Agah konusunu batırmışlardı ama iyi bağladılar

Ama bu haftayıda iyi götürseler bile sonra dizi rutine bağlayacak kozları bitti , Çukurda Selimin hainliği escinsel olması , Vartolunun idrisin oğlu olması , Cumali konusu Çukur hiçbir kozunu kullanmadı ve çok var Vartolunun hapisteki babasıyla yüzleşm esi bile reytingleri götürür . Çukur uzun vadede daha avantajlı görünüyor

Söz sıfırdan konuya geçiyor yalnız ya da en azından öyle bir izlenim bıraktılar. Bir de Bahar, babasının katilini bilmiyor. Yavuz'un göreve dönmesinin ardından yaşanacaklar var. Yeni yeni konuların türetilmesi var, yani türetilmezse Çukur geçer. Son bölüm gibi olsun, yeni yeni konular türetip yeni kozlar bulunsun, en azından TOTAL grubunda zirvede yer alır.

Selim, eşcinsel değil. Sadece eşini sevmiyor, vicdan azabı duyuyor ve yaklaşmak istemiyor. Eşcinsel gibi bir kozu ortaya atarlarsa, dan diye düşer reytingler. Böyle şeyler Türkiye'ye uymaz. Çukur da Vartolu kozunu oynadı, Yamaç buldu gibi bir şey. Büyük Bey var, onun kim olduğunun bulunması var. Selim'in köstebek oluşunun bulunması var. En önemlisi de Cumali var. Bu kozları da arada yavaş yavaş serpiştirip aksiyon sahnelerinin çıkması gerekiyor. Son bölüm gibi olmamalı.

Yok, izlemedim. Gün içerisinde izleyeceğim ama, öyle konuşuruz.
Eşsincel ayoll bir adamla birlikte olduklarının görüntüsü var avukatda zaten Selimi o görüntülerle tehdit ediyorlar Selim izledi ama bize göstermediler bakalım gösterirlermi ileride görüntü neymiş

Aaa ozaman önceki sayfaya bakma @Yiğitt paylaşılan ön izlemelerden uzak dur bölümde büyük bir şok var spoi yemeden izlemelisin

Hayır, o görüntü adamın birini öldürmüştü ve muhtemelen o adamın öldürüşünün görüntüsüdür. Ben öyle hatırlıyorum en azından.

Hayır, o görüntü adamın birini öldürmüştü ve muhtemelen o adamın öldürüşünün görüntüsüdür. Ben öyle hatırlıyorum en azından.
Sen olayı hiç anlamamıssın adam öldürmek adamın g örevi sinirlenip telefonu kırarmı tehdit için yeterli görüntü bile değil
hemen onun üzerine karısıyla olan sahneyi
gösterdiler o bölümde kanıtlandı escinsel olduğu

Doğru, öyle bir şey olabilir. Hatta "rezil edeceğim seni herkese" diyordu eleman. Hem bu kadar da Büyük Bey tarafında olması ve sözünden çıkması da işte şantajın ürünü. Dikkat etmemiştim.

30. BÖLÜM

Off harika bölümdü, uzun zaman sonra büyük bir zevkle izledim bölümü. Yabancı hapishanede geçen sahneler, oradaki çatışma, Yavuz'un babası bildiğimiz Agah'ın asıl adının Hamit olması ve Türk ajanı çıkması...

Şaşırdım ama beklenen de bir şey sayılır çünkü 5-10 bölüm önce hastane sahnesinde Yavuz'a baya yardım etmişti.
@Çiğdem-

Fragman harika yine, gerçekler ortaya çıkıyor.
Vay be Agah'tan ya da Hamit'ten diyelim böyle güzel sözler duymak ne güzel.

Fragman harika yine, gerçekler ortaya çıkıyor.
Vay be Agah'tan ya da Hamit'ten diyelim böyle güzel sözler duymak ne güzel.

Dizinin son bölümü çok iyiydi, fragman ve ön izleme videoları da mükemmel. Bu haftaki bölümü merakla bekliyoruz.

Demek izledin bölümü

Şimdi tartışabiliriz bölümü.

Agah orada ölmüştü arabada, nasıl kurtulmuş bu oradan? (Sanırım haftaya geçmişe gidip gösterecekler orayı)
Ölmediği belliydi ya tam vuramadı ki gerçi ben Agah'ın ölmediğini bilerek bölümü izledim belki ondan öyle gelmiştir diyecemde sen de Agah'ın ölmediğini bilerek izledin nasıl inandın

Ölmediği belliydi ya tam vuramadı ki gerçi ben Agah'ın ölmediğini bilerek bölümü izledim belki ondan öyle gelmiştir diyecemde sen de Agah'ın ölmediğini bilerek izledin nasıl inandın
Belki siz şaka yapıyonuz sandım, beni yanıltıyorsunuz sanmıştım.
Hani biri ölmüştür siz heyecanı kaçmasın diye ölmedi dersiniz ya bende öyle düşündüm.

Belki siz şaka yapıyonuz sandım, beni yanıltıyorsunuz sanmıştım.
Hani biri ölmüştür siz heyecanı kaçmasın diye ölmedi dersiniz ya bende öyle düşündüm.
Sen çok fazla detaycı düşünmüşsün ya niye öyle bir şey yapalım ki çok önemli bir şey olsa hiç söylemezdik önemli bir konuydu aslında ama sen söyle dedin diye söyledik

Sen çok fazla detaycı düşünmüşsün ya niye öyle bir şey yapalım ki çok önemli bir şey olsa hiç söylemezdik önemli bir konuydu aslında ama sen söyle dedin diye söyledik
Mükemmel detay olmak bunu gerektirir.

Bölüm harika, pazartesi sırlar falan daha çok ortaya çıkacak. O bölüm bomba olur herhalde.

Mükemmel detay olmak bunu gerektirir.

Bölüm harika, pazartesi sırlar falan daha çok ortaya çıkacak. O bölüm bomba olur herhalde.
Fazla düşünmek zararlıdır kanka bazen basit düşünmek gerek

Aynen efsane bir bölüm bizi bekliyor ben de Korhan Paşa olayını merak ediyordum onu açıklamaları iyi oldu onun dışında Yavuz ne yapacak onu da merak ediyorum

Dizinin son bölümü çok iyiydi, fragman ve ön izleme videoları da mükemmel. Bu haftaki bölümü merakla bekliyoruz.
Doğru, öyle bir şey olabilir. Hatta "rezil edeceğim seni herkese" diyordu eleman. Hem bu kadar da Büyük Bey tarafında olması ve sözünden çıkması da işte şantajın ürünü. Dikkat etmemiştim.
Söz kadar Çukurda iddialı bu bölüm bakalım Ab ve Abc1 özellikle ne olacak Çukur geri alacakmı Söz demi kalacak aslında rekabet açısından çok keyifli bir gün oldu Pazertesi
@eskici