30. Bölüm
Bölüm baştan sona sezonun en iyi bölümü olmaya adaydı. Agah'ın Türk ajanı çıkabileceğini tahmin ediyorduk ancak bunun ortaya çıkmasına giden süreci çok iyi işlemişler.
Bölüme Yavuz'un, Agah'ı öldürmesiyle başladık, daha doğrusu öldürdüğünü sanmasıyla. Sonrasında Yavuz sınır dışındaki bir hapishaneye düştü. Burada yaşanan olaylar, dövüş sahnelerini falan çok beğendim. Yaratılan hapishane ortamı da güzeldi.
Daha sonra Erdem Yarbay, Tim ve Eylem güzel bir operasyonla Yavuz'u kurtardılar. Operasyona hazırlanmaları, tuzak kurmaları falan güzeldi. Bol aksiyonlu dakikalardı. Yavuz kurtulduktan sonra Tim'e veda etti. Bu vedadan sonra Yavuz'un istihbarat görevlileri tarafından götürülmesiyle benim için Agah'ın Türk ajanı olduğu kesinleşmiş oldu.
Daha sonra gerçekleşen toplantıyla Agah'ın aslında Hamit Karasu olduğu ve vatan haini olmadığı kesin bir şekilde ortaya çıktı ancak detaya girilmedi. Muhtemelen bir sonraki bölüm detaya inilerek açıklaması yapılacaktır. Fragmandan ve Ön İzlemeden bu anlaşılıyor zaten.
Bundan sonraki bölümler bu ayarda olmalı. İlk sezondaki tadı aldım bu bölümden. Çolak ve Büyükelçi'nin yanlarına yeni düşman karakterler eklenirse dizi çok daha iyi bir hal alır. Merakla bekliyorum önümüzdeki bölümü.
Söz - 31. Bölüm Fragmanı:
@Yakamoz-Asi @Yiğitt @Ahmed @Çiğdem- @Arslan Bey @vadikızı
@mesmeso61