Ben pek çıkacağını sanmıyorum, Çaylak zaten çıkmaz.Sevdiğim çiftlerdenn süperlerr yaa diziede bir birleşselerdi iyi olurdu he
bu arada @Yiğitt keşanlıyı inşallah çıkarmazlar diziden çaylakla ikisi renk katıyor diziye ya
Ben pek çıkacağını sanmıyorum, Çaylak zaten çıkmaz.Sevdiğim çiftlerdenn süperlerr yaa diziede bir birleşselerdi iyi olurdu he
bu arada @Yiğitt keşanlıyı inşallah çıkarmazlar diziden çaylakla ikisi renk katıyor diziye ya
Ben pek çıkacağını sanmıyorum, Çaylak zaten çıkmaz.
Fragmanda Ateş'in yırttığı fotoğraf değil mi o?
Söz | 18. Bölüm 1. Fragman:
Söz | 18. Bölüm - 2. Fragman:
"Agah'tan sevgilerle..."
Yine bomba gibi bir bölümle geliyoruz, komutanı korudukları sırada heyecan doruk noktasına çıkacaktır.Bir de şu Bahar'ı biraz daha az görsek muhteşem olacak, oyunculuğu diğerlerine göre çok kötü, sırıtıyor.
@Çiğdem- @Yiğitt @Yakamoz-Asi @vadikızı
Söz | 18. Bölüm 1. Fragman:
Söz | 18. Bölüm - 2. Fragman:
"Agah'tan sevgilerle..."
Yine bomba gibi bir bölümle geliyoruz, komutanı korudukları sırada heyecan doruk noktasına çıkacaktır.Bir de şu Bahar'ı biraz daha az görsek muhteşem olacak, oyunculuğu diğerlerine göre çok kötü, sırıtıyor.
@Çiğdem- @Yiğitt @Yakamoz-Asi @vadikızı
Çukur da geldi yine rekabetli bir pazartesi bizleri bekliyor
Etiket için çok teşekkür ederim ablam ben en son bölümü izlicem daha bu gece yada yarın inşallah izlicem bölümü
Pazartesi gününün rekabetli geçmesini özlemiştik. İçerde final yaptığından beri Söz'ün karşısında düzgün bir rakip yoktu. Bakalım güçlü rakiplere karşı performansı nasıl olacak? Ben Çukur'u geçse bile Fatih'e karşı şansı olduğunu düşünmüyorum. Kenan'ın kitlesi zirveyi bırakmaz.
Rica ederim abla. İzledikten sonra yorumunu bekliyoruz.
toteli kenan alsın ab yi aras alsın sözde totelde geçen yıl gibi 2. sıra onlara yetiyor herkes memnun olsun iştePazartesi gününün rekabetli geçmesini özlemiştik. İçerde final yaptığından beri Söz'ün karşısında düzgün bir rakip yoktu. Bakalım güçlü rakiplere karşı performansı nasıl olacak? Ben Çukur'u geçse bile Fatih'e karşı şansı olduğunu düşünmüyorum. Kenan'ın kitlesi zirveyi bırakmaz.
Rica ederim abla. İzledikten sonra yorumunu bekliyoruz.
toteli kenan alsın ab yi aras alsın sözde totelde geçen yıl gibi 2. sıra onlara yetiyor herkes memnun olsun işte
çukur kenana bile bela olabilir aslında çünkü içerde seyircisi bekliyor ve çukura yeni dizi gibi bakmıyorlar sankı içerdenin 2.sezonu baslıcakmıs gibi bekliyorlarHerkesin kendine yetecek kadar reyting almasını ben de seviyorum. Pastadan herkes payını almış oluyor. Ancak maalesef genelde sistem o şekilde yürümüyor. Kenan tüm gruplarda zirveyi alır. AB'de onu Çukur (Aras) takip eder, Total'de Söz. Gerçi bu şekilde de hepsi kendini devam ettirmiş oluyor.
çukur kenana bile bela olabilir aslında çünkü içerde seyircisi bekliyor ve çukura yeni dizi gibi bakmıyorlar sankı içerdenin 2.sezonu baslıcakmıs gibi bekliyorlar
ilk bölüm çok önemli eğer tatmin ederse çok süpriz reytingler alabilirler
Kenanla aynı gün olmaz inş şu ibrahimin dizisi dayansada yayından kalkmasa kenanda baska güne gitseAynen öyle. Diyorum ya zaten Çukur ilk bölümüyle İçerde kadar yüksek reyting alabilir, İçerde seyircisi Çukur'u dört gözle bekliyor. Bunda senaryonun etkisi büyük olacak, İçerde kadar kaliteli bir senaryo olursa kesinlikle tutar, hatta dediğin gibi Kenan'ın başına bela bile olabilir.
Kenanla aynı gün olmaz inş şu ibrahimin dizisi dayansada yayından kalkmasa kenanda baska güne gitse
Bende Fatih çukuru izleyeceğim söz ü izliyom Başka edho bizim hikaye Meryem şefkat yerimdar Çoçuklar duymasın varKeşke ama İbrahim’in dizisi tutmadı gibi, Fatih gelene kadar günü idare edecek gibi duruyor. Bu sezon başında üç diziyi takip ederim dedim; Çukur, Fatih ve Söz. Üç dizi de aynı gün olacak. Hangi birini takip edeceğiz?
Sözü hertürlü netten bakacam görünüyor ama kenan ile aras arasında tercih yapamamki çukuru merakla bekliyorum kenanında tüm dizilerini canlı izledimKeşke ama İbrahim’in dizisi tutmadı gibi, Fatih gelene kadar günü idare edecek gibi duruyor. Bu sezon başında üç diziyi takip ederim dedim; Çukur, Fatih ve Söz. Üç dizi de aynı gün olacak. Hangi birini takip edeceğiz?
Keşke ama İbrahim’in dizisi tutmadı gibi, Fatih gelene kadar günü idare edecek gibi duruyor. Bu sezon başında üç diziyi takip ederim dedim; Çukur, Fatih ve Söz. Üç dizi de aynı gün olacak. Hangi birini takip edeceğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?