Söz 12. Bölüm Fragman Sezon Finali
İki fragman da süper olmuş. Bu bölüm sevenler sevdiğine kavuşuyor. Şu garibim Feyzullah'a da bulsunlar bir kız.Söz Sezon Finali Fragman 2
İki fragman da süper olmuş. Bu bölüm sevenler sevdiğine kavuşuyor. Şu garibim Feyzullah'a da bulsunlar bir kız.Ateş ve Nazlı, Bahar ve Yavuz, Fethi ve Eylem.
Güzel bir bölüm bizi bekliyoruz, o mezar sahnesini de numaradan kandırmak için koyduklarını düşünüyorum.
Oğlunu bende merak ediyorum.Çolak'ın oğlu kim çıkacak acaba, dizinin sonunda oğlunu göreceğiz bence.Sezin de intihar etmiş, yazık oldu güzelliğe.
''Kıyamet'' gerçekleşecek mi bakalım? Sezon finali olduğundan gerçekleşecek gibi.
12. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) YORUMU
Ne demek hepimiz ihraç olduk, ne demek sivil hayatınızda başarılar, ne demek ordudan atıldık? 😱
Bence öyle çok iyi bir bölüm de değildi, yani son sahneler güzeldi. Aksiyonu azdı, ondan diyorum. Yoksa sevgililer buluşması, ihraç falan güzeldi. Çolak'ın oğlu o keltoş herif de ne öyle. 😱 Büyük terörist başı da Bahar'ın babası çıktı, gel bir de buradan yak.
Yavuz'a mezar mı kazmışlar, yok artık. 😱
Bu arada Çolak'ın oğluna bakın da tırsın biraz, bu nasıl tip böyle. 😱
https://twitter.com/x/status/876903834811076609
Görünce tırsıyorum, yapma.
hahhaa rüyana girer inş al sana parlak oğlanGörünce tırsıyorum, yapma.
Hayır, devam ediyor. Sadece bacağından yaralandı, Ankara'ya sevk edildi. Yeni sezonda var yani.Atakan ayrıldı di mi diziden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?