Maç bitsin öyle yapmaya çalışacağım.Tahmin zamanı geçti yoksa yapardım. Konuyu 1 gün önceden açsanız olmaz mı?
2 puan yok bu sene, 1 ve 3 var ya da hiç.3-0 oldu. Suudi Arabistan gol atsa da 2 puan alsam bari.
Neden?2 puan yok bu sene, 1 ve 3 var ya da hiç.
konsept öyle bu sene, daha zor olsun diye.Neden?
konsept öyle bu sene, daha zor olsun diye.
böyle oldu : Unutmayın, her maç için maç skorunu tahmin eden 3 puan, sadece maçın sonucunu tahmin eden ise 1 puan kazanacak. farkımız olsun böyle olacak arkadaşlar hep.
Çok saçma ama zor olsun diye adaleti yok etmek de ne Farkı bilen her zamanki gibi 2 puanı alsın.Neden?
benim böyle sen ele al o zaman yarışmayı fark bu, bu senenin farkı ele almak istersen veririmÇok saçma ama zor olsun diye adaleti yok etmek de ne Farkı bile 2 puanı alsın.
Yok zaman yok dediğim gibi.benim böyle sen ele al o zaman yarışmayı fark bu, bu senenin farkı ele almak istersen veririm
@DarkLegenD bunu görür umarımböyle oldu : Unutmayın, her maç için maç skorunu tahmin eden 3 puan, sadece maçın sonucunu tahmin eden ise 1 puan kazanacak. farkımız olsun böyle olacak arkadaşlar hep.
@Çiğdem- de görsün.böyle oldu : Unutmayın, her maç için maç skorunu tahmin eden 3 puan, sadece maçın sonucunu tahmin eden ise 1 puan kazanacak. farkımız olsun böyle olacak arkadaşlar hep.
Bu maç bitmişti niye devam ettiki ayoll Devam ettiğinide burda öğrendim zaten@Çiğdem- de görsün.
1-1 dedin maç 2 2 bitti.. 1 puan aldın otomatikmen her sene olduğu gibi yarısmanın yapıldıgı seneler işte fav10 da.. hi ç bi zaaman penaltılar dahil dedim mi ben.. no !
tamam uzatma artık @Yiğitt görevli sensin umarım müdahale edersin. bu arkadaşa halen uzatıyor gereksiz postlaraBunu kuralı zaten biliyorum...
kimi n anlamadığı çok açık neyse bence de @Yiğitt gelince çözer. uzatma.Bu kuralı zaten biliyorum... Anlamıyorsun, uğraşmayacağım.