Ruhunuzu Şeytana Satar Mıydınız?

Ruhunuzu Şeytana 1 Milyar Dolar Karşılığında Satar Mıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • This poll will close: .
@Tolstoyevski kendi de açabilirdi ama demek ki doğru insan olarak Sherlock'u görmüş
üzül ve ağla
@Tolstoyevski yoldaşımın bunu yapması beni ziyadesiyle üzdü gerçekten de... Tabi bence yoldaşım, leş adaşımın o dönem L&M fanı olmadığını bilmiyordu. Yoksa niye ona gitsin ki o konuyu açtırmak için... Leş adaşım da gerçek yüzünü ortaya çıkarmadığı için olaylar öyle cereyan etmiş... Ama orada yine de doğru adres bendim...
------

BİZE BİAT EDİYORLAR
@MEnes @Araf
İmkansız...

------

Sen…

Senden konu açmanın istenilmesi…

Ve senin konu açman…

AHAHAHAHAHAHAHAHA.

@MEnes 'in konu açması demek kıyamet alameti demek..
Bazı özel durumlarda konu açmışlığım görülmüştür... LEYLA İLE MECNUN o durumların en özeli olurdu ve o konuyu AÇARDIM...

Hiç düşünmeden satarım

Bırak şimdi 2020 Ocak ayında gitmiş leş adaşımdan böyle bir konu açmasını istemişsin... Orada o konuyu açabilecek ben ve sen varken... Belki yönetici açsın diye böyle bir talepte bulundun ama konu LEYLA İLE MECNUN sonuçta... O konuyu ya sen ya ben açmalıydık... @Araf zaten o dönem ortalıkta yoktu... Aaah ah, gitmiş kurda kuzuyu emanet etmişsin... @Sherlock

Sayın Gs’li dostum ne diyorsun bu teklife?
@Maskeli Fedai

Asla ve katiyen olmaz, teklifi reddediyoruz
LiM tayfasının bize muhtaç olması çok zevkli bir olay..

Asla ve katiyen olmaz, teklifi reddediyoruz
LiM tayfasının bize muhtaç olması çok zevkli bir olay..
Ahahahahaha LiM tayfasını bitirdik resmen sayın Gs’li dostum, üstelik böyle bir kozumuz olduğundan haberimiz bile yoktu.
LiM tayfasının içindeki adamımız @Araf uyandırdı meseleye sağ olsun.

Ahahahahaha LiM tayfasını bitirdik resmen sayın Gs’li dostum, üstelik böyle bir kozumuz olduğundan haberimiz bile yoktu.
@Tolstoyevski, @MEnes aslında konuyu üzerimize alırsak, ruhumuzu şeytana satmış oluruz, boş verelim.
Bu konuyu açmasıyla gizli bir Leyla ile Mecnun fanı olduğunu belli etti @Sherlock. Aynı zamanda @Maskeli Fedai de öyle, sonuçta nefret ediyor, gizli bir hayranı dizinin.
Sonuçta şeytanlar da izliyor dizimizi gizli gizli, itiraf edemeseler de.

Sayın Gs'li dostumla beraber nasıl da mum ettik hepinizi..
LiM konusunu sonsuza kadar elimizde tutmaya devam edeceğiz ve zamanı geldiğinde yok edeceğiz..
@MEnes

Sayın Gs'li dostumla beraber nasıl da mum ettik hepinizi..
LiM konusunu sonsuza kadar elimizde tutmaya devam edeceğiz ve zamanı geldiğinde yok edeceğiz..
@MEnes
L&M'yi yok etmeye kimsenin gücü yetmez... Asla ve kat a bunu yapmanıza müsaade etmeyeceğiz...

Hayır dini inancım olmasa bile ruhunu şeytana satınca bazı şeyler kazansan bile içinde bir şeylerin eksik olacağı huzursuz olacağını düşünüyorum
------

İtiraf et, yıllar önce olsaydı böyle bir konu açardın. 2013 bu konuda zirve yılın tabii, bol bol böyle anket açardın.
Ben bazen uplatıyorum o anketleri
@denizz19

Reactions: Araf
LiM fanlarını nasıl da dize getirdik.
@Maskeli Fedai
Avucunu yala...

Biz dize getiririz yeğenim, dize gelmeyiz.
İşte bu be... @MEnes

Her insan hata yapabilir ve affetmek büyüklüktür...
Gönülsüz konu açmak @Sherlock ta eğrelti durur, boşver...

L&M'yi yok etmeye kimsenin gücü yetmez... Asla ve kat a bunu yapmanıza müsaade etmeyeceğiz...
Anlatıyorsun anlamıyorlar... Kafa yok ki...

Reactions: MEnes and Araf