Bak bak EDIT yapıyor bir de kan dondurucu leş herif...Haydaaaaaaa… Tamam tamam silmiyorum.
ADAM…
------
ASLA ve KAT a bu oyunlara gelmem... Hiç bir dediğinizi kabul etmiyorum...
Bak bak EDIT yapıyor bir de kan dondurucu leş herif...Haydaaaaaaa… Tamam tamam silmiyorum.
ADAM…
Sen ozaman emekli değil miydin? @SherlockBak bak hemen de nasıl yönetici moduna girdi... Ben açamaz mıydım, benden rica etseydi @Tolstoyevski o zaman...
Dosi hanım be kardeşim… Başarılı bir yönetici olduğunu bir kez daha göstermiş, nasıl da hakim konuya…Bir yönetici yapılan konu açma ricalarını geri çevirmez. Sevmediği bir film veya dizide olsa görev icabı yapmak zorundadır. Objektiftir. Tarafsız olmak zorundadır.
Bu konuda haklısınız Sherlock Bey.
@Dosi hanım sana gereken yanıtı vermiş, emekliydin sen… Yetkin metkin yoktu…Bana MEnes'e gücünüz yeter mi acaba... Bir düşünün derim... @Sherlock @MasacRE
------
Bak bak hemen de nasıl yönetici moduna girdi... Ben açamaz mıydım, benden rica etseydi @Tolstoyevski o zaman...
Çiçek gibiyim anlık…
Edit medit yok, safi gerçekler…Bak bak EDIT yapıyor bir de kan dondurucu leş herif...
------
O yanıt… @MEnesSen ozaman emekli değil miydin? @Sherlock
Kardeşim bizim ruhumuz yönetici, emekli olsak ne olmasak ne... Hem ben Emekli iken manga konuları açtım... SNK konuları açtım... L&M de açardım nedir yani... Sanki o konuları sildiniz mi yetkin yok diye falan... Ya da sonradan koyulmuş olabilir Emekli'ler konu açamaz muhabbeti, o dönem yoktu sanki... (Şuan bile var mı onu da bilmiyorum ya neyse... ) @Dosi
SNK mı… Manga mı… Konuyu yine o balon şeylere getirmeyi başarmış… @Maskeli Fedai @MasacREKardeşim bizim ruhumuz yönetici, emekli olsak ne olmasak ne... Hem ben Emekli iken manga konuları açtım... SNK konuları açtım... L&M de açardım nedir yani... Sanki o konuları sildiniz mi yetkin yok diye falan... Ya da sonradan koyulmuş olabilir Emekli'ler konu açamaz muhabbeti, o dönem yoktu sanki... (Şuan bile var mı onu da bilmiyorum ya neyse... ) @Dosi
@MEnes ve o tuhaf sıkıcı mangaları.. Salmıyor.. @MasacRESNK mı… Manga mı… Konuyu yine o balon şeylere getirmeyi başarmış… @Maskeli Fedai @MasacRE
Adaşımın bütün balon ve sıkıcı şeyleri seviyor olması sorunsalı… @MasacRE
SNK mı… Manga mı… Konuyu yine o balon şeylere getirmeyi başarmış… @Maskeli Fedai @MasacRE
Siz iki sanattan anlamaz oduna ne anlatayım ki ben... O muazzam sanat eserlerini her daim okuyacağım, izleyeceğim... ÇEKİK kardeşlerimin o harika hayal güçlerini anlamak herkese nasip olmaz zaten... Yazık, yazık... @MasacRE
Zaten biliyorum farkındaysan sonraki mesajımda da bunun gerçekliğini sorguladım... Zamanında demek ki @Tolstoyevski yanlış insana gitmiş o konuyu açması için... Bana söyleseymiş ben açardım... @Sherlock leşinden LEYLA İLE MECNUN konusu açması istenir miymiş hiç...Favori üyeler bile dizi konusu açarken böyle asılsız bahanelere sığınman?
@Sherlock objektif ve çalışkan bir yönetici olarak görevini layığıyla yapmıştır. Nokta....
Sanattan ve mizahtan anlamayan insanlara ben ne anlatayım ki... Aaah ah yoldaşım siz yok olmuşsunuz...
Favori üyeler bile dizi konusu açarken böyle asılsız bahanelere sığınman?
@Sherlock objektif ve çalışkan bir yönetici olarak görevini layığıyla yapmıştır. Nokta....
Sonuçta açmışsın zamanında. Üstüme geçirebilirsin, @Tolstoyevski ya da @MEnes'in de üstüne geçirsen de "hayır" demez açıkçası. Yine de ben talibim, silme.@Tolstoyevski rica etmişti zamanında diye hatırlıyorum, yoksa ne işim olur o balon dizinin konusuyla.
Silsem mi ahahahaha? @Maskeli Fedai
LiM fanlarını nasıl da dize getirdik. @Maskeli FedaiSonuçta açmışsın zamanında. Üstüme geçirebilirsin, @Tolstoyevski ya da @MEnes'in de üstüne geçirsen de "hayır" demez açıkçası. Yine de ben talibim, silme.
@Tolstoyevski kendi de açabilirdi ama demek ki doğru insan olarak Sherlock'u görmüş üzül ve ağlaZaten biliyorum farkındaysan sonraki mesajımda da bunun gerçekliğini sorguladım... Zamanında demek ki @Tolstoyevski yanlış insana gitmiş o konuyu açması için... Bana söyleseymiş ben açardım... @Sherlock leşinden LEYLA İLE MECNUN konusu açması istenir miymiş hiç...
------
Biz dize getiririz yeğenim, dize gelmeyiz.LiM fanlarını nasıl da dize getirdik. @Maskeli Fedai
Sen…Siz iki sanattan anlamaz oduna ne anlatayım ki ben... O muazzam sanat eserlerini her daim okuyacağım, izleyeceğim... ÇEKİK kardeşlerimin o harika hayal güçlerini anlamak herkese nasip olmaz zaten... Yazık, yazık... @MasacRE
Zaten biliyorum farkındaysan sonraki mesajımda da bunun gerçekliğini sorguladım... Zamanında demek ki @Tolstoyevski yanlış insana gitmiş o konuyu açması için... Bana söyleseymiş ben açardım... @Sherlock leşinden LEYLA İLE MECNUN konusu açması istenir miymiş hiç...
------
Sanattan ve mizahtan anlamayan insanlara ben ne anlatayım ki... Aaah ah yoldaşım siz yok olmuşsunuz...
@MEnes 'in konu açması demek kıyamet alameti demek..Sen…
Senden konu açmanın istenilmesi…
Ve senin konu açman…
AHAHAHAHAHAHAHAHA.