Emre Ozansoy
Moderatör
Meryem Uzerli’nin denize girdiği sahne kaçıncı bölüm ?Evet, bitirdim ilk sezonu.
Mesajda neyi ilginç buldun?Evet, bitirdim ilk sezonu.
Ölmüş olmasını. Hiç beklemiyordum, son bölümü izlemeden mesajını okudum ve şaşırdım.Mesajda neyi ilginç buldun?
İlk cümleyi spoiler içine alsaydın keşke.Ölmüş olmasını. Hiç beklemiyordum, son bölümü izlemeden mesajını okudum ve şaşırdım.
Kaç para verdi acaba oğlana bu pozlar için artı dizide rol alması için?
onu sen yaparsınKaç para verdi acaba oğlana bu pozlar için artı dizide rol alması için?
Genç ve güzel olduğum için ihtiyacım yok, kartlar düşünsün.onu sen yaparsın
iki yalan. peş peşe aynı mesajda 😱 çarpılıcanGenç ve güzel olduğum için ihtiyacım yok, kartlar düşünsün.
Senin sayaçtaki tüm mesajların yalan. Sana bir şey olmadıysa kimseye olmaz.iki yalan. peş peşe aynı mesajda 😱 çarpılıcan
İlk sezonunu yeni bitirdim. Güzel bir dizi olmuş. Meryem Uzerli'yi özlediğimi farkettim. Çok sempatik bence Burak Berkay Akgül ile kimyaları uyuşmuş. Dizinin de ana teması olan yaş farkına rağmen çok uyumlu bir ikili olmuşlar.Bazen çok tahmin edilebilir ilerlese de güzel bir dizi. Meryem Uzerli sanırım bir yerli dizide gördüğüm en fazla çıplakla iyi bir cesaret örneği göstermiş.
Sezon finalinin son sahnesi büyük şoka uğrattı. Böyle bir son hiç mi hiç beklemiyordum. Dizinin ikinci sezonu olmaz olsa da heyecanlı olmaz diyordum ama bu sahneden sonra izlememek olmaz.