Rtük'ten O Ses Çocuklar'a Rekor Ceza!

Sonra niye ceza alsın deyin bu programa siz? :A O Ses alıyorsa aynı ziyniyetle o da almalıydı kesinlikle...
O program yayınlanırken bir ara 12-13 reyting alıyordu, Cengiz Semercioğlu köşesinden çocukların saç makyajına bakın diye Rtük'ü göreve çağırıyordu. Şimdi ne düşünüyor acaba. Ondan sonrada apar topar bitirdiler programı.:X

Hülya Avşar : Eyvallah abi. :F Koptum orada. :F

Yalnız ben bunu izledim de O Ses'i izlemediğimden hatırlayamadım demek ki. :X

Bu arada o programda ceza aldıysa bu haberde RTÜK haklıymış diyorum o halde. :X

O program yayınlanırken bir ara 12-13 reyting alıyordu, Cengiz Semercioğlu köşesinden çocukların saç makyajına bakın diye Rtük'ü göreve çağırıyordu. Şimdi ne düşünüyor acaba. Ondan sonrada apar topar bitirdiler programı.:X
Yeniden başladı ama. :A İyi hasret gidermişsindir. :X

Türkiye'de bu hareket yapıldığına göre seçim zamanı para lazım anlamına geliyor. İsviçrede felan yapılsa normal karşılardık.

Anlamaya belli bir mantığa sığdırmak için 5-6 kez okudum ama hala anlayamadım. Hala mantığım almıyor.
El kol çırpanın ne ilgisi var. Çocuk psikolojisiyle Acun'un ne ilgisi var zorla mı yaptırıyor.:F

Anlamaya belli bir mantığa sığdırmak için 5-6 kez okudum ama hala anlayamadım. Hala mantığım almıyor.
El kol çırpanın ne ilgisi var. Çocuk psikolojisiyle Acun'un ne ilgisi var zorla mı yaptırıyor.:F
benim senaryoma bakmıyanmı söylüyor bunları :F banada garip geldi Sihirli anneme verdiği ceza gibi mantıksız jess molho kurtulamayacak bu rtürk cezalarından

Gerekçenin haklı yönü var tamam da o zaman niye Atv'de yayınlanan Bir Şarkısın Sen yarışmasına ceza verilmedi?

Acun gider halleder o ayrı mesele tabi. :D

Çok ağır olmuş bu ceza ama çocuklar konusunda pekde haksız sayılmaz rtük