Rtük Sizce Verdiği Cezalarda Haklı mı ?

Sizce Haklı mı ?

• Haklı

Oy: 3 30.0%
  • Haksız

Oy: 7 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Zahmet etmedim sen fikirlerini hemen değiştirdiğinden 2 gün öncesine gitmek zor olmadı.

Anket sorusuydu bu benim bildiğim kadarıyla neden kanıt gösteriyorsun ki.

Hala Akp yandaşı medyanın yalanlarını bekliyorum.Sormuştum ama cevap alamadım.

- - - Ekleme - - -

Anket sorusuydu bu benim bildiğim kadarıyla neden kanıt gösteriyorsun ki.

pompy'nin yazdıklarına kanıttı o.molotf kokteyli atan polis falan diyorda.

pkk da bu direnişten korktu polisin yanında yer aldı oyüzden abdullah öcalanla başbakan iyi anlaştığı için bu senaryoyu kurdu gezi parkı direnişini kirletmeye çalıştılar abdullah öcalan korktuğu için polisle beraber taksime girdi ardındanda polisin isteğiyle polislere saldırdı
bu senaryoyu yazan basbakandır dünyayı ve halkı kandırmak için ama olmadı

Hala Akp yandaşı medyanın yalanlarını bekliyorum.Sormuştum ama cevap alamadım.

- - - Ekleme - - -

pompy'nin yazdıklarına kanıttı o.molotf kokteyli atan polis falan diyorda.
İşin görünen kısmını yayınlamaları görünmeyeni yayınlamamaları bence büyük bir yalan, yetmez mi

Ben fikirlerimi değişmedim ki yine fikrimin arkasındayım. Ben burada insanlardan bahsediyorum yalnız dikkatini çekeyim.

Çevir kazı yanmasın.Sky türk 360'ta yayına çıktın mı hiç?

- - - Ekleme - - -

İşin görünen kısmını yayınlamaları görünmeyeni yayınlamamaları bence büyük bir yalan, yetmez mi

Öyle mi?
Hepsi polisin müdahalelerini gösterdi.Özellikle star bildiğin eylemci yanlısıydı.Bir tane sarı saçlı kadın var sabah programı yapıyor.Onu izleseydin görürdün.

Sen haberleri izleyenlere kızıyodun ya, ona inanlara. Vallahi çok tutarsızlaştın bu aralar bea

bir dediği bir dediğini tutmuyor.
İnsancı oldu başımıza sonra tayyip'e hayvan muamelesi yaparak işin içinden çıkmaya çalışıyor.

Yine aynı muhabbetler dönüyor ben gardımı alıp susuyorum.

- - - Ekleme - - -

bir dediği bir dediğini tutmuyor.
İnsancı oldu başımıza sonra tayyip'e hayvan muamelesi yaparak işin içinden çıkmaya çalışıyor.
Hayvan mı ?

o polis vali demiiştiki gezi parkına müdahale olmayacak ama oldu valide yalan söylüyor oda polis çocuk şube ben bu taktiği arka sokaklardan biliyorum

Ben fikirlerimi değişmedim ki yine fikrimin arkasındayım. Ben burada insanlardan bahsediyorum yalnız dikkatini çekeyim. :biggrin:

İnsanların kolu bacağı senin için önemli olmayabilir ama benim için önemli, insanların !

- - - Ekleme - - -

o polis vali demiiştiki gezi parkına müdahale olmayacak ama oldu valide yalan söylüyor oda polis çocuk şube ben bu taktiği arka sokaklardan biliyorum

Adamın kimliği,sabıkası var sen hala aynı kafada devam ediyorsun.

Denizz lütfen adama insan değil dediğini kabul et.Yine ne bahane bulacaksın merak ediyorum.

- - - Ekleme - - -

Kaç yaşındasın sen merak ettim
Çocuk havası sezdim de ondan sordum. Sen susarsan sen kaybedersin haha mantığa gel.
Susmak erdemdendir.
Hayvanlara saygısızlık etme lütfen.

İşine gelmeyince çevir tabi konuyu.
Benim kanıtlı,belgeli cevaplarım var, sen benim soruma bile cevap veremiyorsun.Neyin kafası bu?

Denizz lütfen adama insan değil dediğini kabul et.Yine ne bahane bulacaksın merak ediyorum.

- - - Ekleme - - -

İşine gelmeyince çevir tabi konuyu.
Yok çevirmiyorum tamam

- - - Ekleme - - -

Susarsam çok şey kaybetmem sanırım. Sen belgelemeye devam et.

Yok çevirmiyorum tamam

- - - Ekleme - - -

Susarsam çok şey kaybetmem sanırım. Sen belgelemeye devam et.

Susarsan kabullenmiş sayılırsın.Tam tartışmanın ortasında bir anda susuyorsun.Ne oluyor bu sen açıkla yurdumun aziz vatandaşlarına.

Zaten konuyu okuyan arkadaşlar görecekler gerçeği.Tabii senin mantıktakiler hiç okumuyorlar konuları.Bunlarıda kanıtlarımda uğraşamıycam.

Konu sahibi ben olduğuma göre bu şerefe ben nail olmak isterim. Size bir şeyler anlatmak deveye hendek atlatmak gibi bir şey diyerek susuyorum. Bu tartışma sabaha kadar uzar aslında ama zamanım pek yok. Kendi hayatım ve sınavlarım var.