------
Ben de onu arıyordumEsra ceza almış zaten sadece forumda konusu açılmadı
Ben de onu arıyordumEsra ceza almış zaten sadece forumda konusu açılmadı
Ben ceza aldığını bile düşünmüyorum lafta almıştır işte
Hepsine idari ceza vermişlerBen ceza aldığını bile düşünmüyorum lafta almıştır işte
ATV'ye kesin vermişlerdiHepsine idari ceza vermişler
Ödenmezse chp+iyi parti üyeleri zaten gündeme getirir Onlar da sessiz kalmıyor ki. CHP'li üyeli atv'ye isyan ediyordu geçenlerdeATV'ye kesin vermişlerdi
Ne güzel yapıyorlarÖdenmezse chp+iyi parti üyeleri zaten gündeme getirir Onlar da sessiz kalmıyor ki. CHP'li üyeli atv'ye isyan ediyordu geçenlerde
Laa bana ne hava atıyon Eksik haber bilgini tamamlıyomNe güzel yapıyorlar
Hava mı hava atılacak birşey yokki bee . Tebrikler sanaLaa bana ne hava atıyon Eksik haber bilgini tamamlıyom
ne deniyorsa işte Niye izlemiyon? Gerçi herkes kendi havasını çalıyorHava mı hava atılacak birşey yokki be . Haber izlemiyorum
FOX izliyordum Fatih Portakal varken ama sonra bıraktım niyeyse . Diğer haber kanalları haber bile anlatmıyor magazinne deniyorsa işte Niye izlemiyon? Gerçi herkes kendi havasını çalıyor
En iyisini yapıyon. Haber kanallarından önce sosyal medyaya düşüyor herşeyFOX izliyordum Fatih Portakal varken ama sonra bıraktım niyeyse . Diğer haber kanalları haber bile anlatmıyor magazin
Aynen öyle ondan da gerek duymuyorum açıkçasıEn iyisini yapıyon. Haber kanallarından önce sosyal medyaya düşüyor herşey
Offff abi ne büyük ceza vermişler be. @Sherlock bu cezadan sonra programın beli bükülmüş müdür sence? Oğlum inanılmaz bir ceza. Vaov yani.
Esra ceza almış zaten sadece forumda konusu açılmadı
RTÜK-Atv-Esra Erol arasındaki ilişki...Offff abi ne büyük ceza vermişler be. @Sherlock bu cezadan sonra programın beli bükülmüş müdür sence? Oğlum inanılmaz bir ceza. Vaov yani.
Pamuk gibi oldum.
Hahahaha kesinlikle