Ben uyarlamayı izlemedim ama +10 diye yazıldığını duydum @Özgür ?Dizinin başında +7 ya da +13 gençlere olumsuz örnek olabilir uyarısı var mıydı? Bu uyarının yapılmamasına mı takıldılar acaba? Yoksa aşırı saçma bir ceza olmuş.
Gerçi TRT diyoruz da ceza yese ne olur ki devlet kanalı olunca derdi olmuyoAh bide şu TRT ve ATV ceza yazsa 😅😅
Trt diyip gecme aldığı vergilerle gene öder 😅😅😅😅Gerçi TRT diyoruz da ceza yese ne olur ki devlet kanalı olunca derdi olmuyo
İste derdi yok o vergileri de biz veriyoruz zaten cezayı biz ödemiş olacağızTrt diyip gecme aldığı vergilerle gene öder 😅😅😅😅
Valla şimdiye kadar trt1in bı tane bile aldatma veya herhangi bir konulu dizisini görmedim 😅İste derdi yok o vergileri de biz veriyoruz zaten cezayı biz ödemiş olacağız
TRT Diriliş de kafa kesme vardı ama esas sorun TRT değil ATVValla şimdiye kadar trt1in bı tane bile aldatma veya herhangi bir konulu dizisini görmedim 😅
Dünden beri 1 bildirim görünüyordu meğer buymuş, kaç sayfa geriye gittim de ancak gördüm. "7+" ve 'Olumsuz Örnek Oluşturabilecek' yazıyor başlarken.Ben uyarlamayı izlemedim ama +10 diye yazıldığını duydum @Özgür ?
Daha dizi 5 bölüm yayınlandı ve diğer yayınlanacak olan bölümlerde sorun teşkil edecek çok detay var. Buna ayar çekerler gibi.
Oh iyi olmuşDünden beri 1 bildirim görünüyordu meğer buymuş, kaç sayfa geriye gittim de ancak gördüm. "7+" ve 'Olumsuz Örnek Oluşturabilecek' yazıyor başlarken.
Bildiriminin 3.sayfaya düşmesine sinir oldum. Birinin durumuna yorum yapınca diğer yorumların da bildirimi geliyor dün hep onlar geldi, seninki de arkaya düşmüş.Oh iyi olmuş
Baya sinir bozucu oluyor o durum ya arkadaşım +10 demişti, demek yanlış bilgilendirdi beni 2. sezon pek +7 değil ama