RTÜK'ten "Kurtlar Vadisi Pusu"ya Ağır Darbe!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Fks14 Atv ne der önemli değil behzat nasıl geç çıkıyorsa kurtlar da öyle olmalı aralarında fark yok

@Fks14 Atv ne der önemli değil behzat nasıl geç çıkıyorsa kurtlar da öyle olmalı aralarında fark yok

Bilemiyorum.. Bir kanal için reytingler önemli bildigin gibi.. 23:00'te yayinlayacaklarsa 20:00'da ayni reytingleri elde edemeyeceklerini bilirler..

@Fks14 yayınlar demiyorum yayınlamasi lazım diyorum Rtuk adam gibi çalışırSa behzat daki gibi mümkün her şey

behzat ne vadi ne sen ne diyon ya :kiki: 10 yıllık vadi senin isteğinle saat mi değiştirecek :kiki: vadiyi 11 e alabilecek dünyada bir güç yok reytinglerde zirveyi alacak bir yapımda yok :kiki:

rtuk isterse olur tv 2de korku filmleri çıkıyor orada vampirLer Kan emiyor sadece +18 yazıyor. Artık üstüne de gitmeli 3reytinglı alemin kırali ceza manyağı oldu 13-14luk dizi bu zamana kadar gözardı edildi

rtuk isterse olur tv 2de korku filmleri çıkıyor orada vampirLer Kan emiyor sadece +18 yazıyor. Artık üstüne de gitmeli 3reytinglı alemin kırali ceza manyağı oldu 13-14luk dizi bu zamana kadar gözardı edildi

13 14 reytinglik bi dizi mi var Türkiye'de :kiki:

Ee ışte en çok izleniyorsa en dikkat edilmesi gereken oluyor en çok kişiye ulaşıyor @XanTier

bir kac bin lira Vadiye Darbe olmaz da, durdurmazda. Bu cezanin arkasinda baska parmaklar var.

Vadiyi mit nato abd israil durduramamış rtük mü durduracak :kiki: