RTÜK'ten Kızılcık Şerbeti'ne Para ve Yayın Durdurma Cezası!

C3qzRgzWMAAXA4a.jpg

Bu cezadan sonra artık iyice reklamın dibine vurdular @Cervantes 20 reyting görür artık :A :A :A hatta ödüllere doyulmaz bak dediydi dersin :D
Amaçları zaten en başından beri reklamın iyisi, kötüsü olmaz diyerekten yola çıkmaktı. :A Ne yaptılar, ne ettiler amaçlarına ulaştılar. :D

Zaten benim bile dikkatimi çektiler kolonya ile düṣün. :A
Yalı Çapkını izleyen kişinin bile aklını çelmeye çalışmışlar. Korkulur bunlardan. :A
Oh My God Wow GIF

Yalnız sen kaosun içine girdin ve dahil olduğun için bu görsel sana uymuyor artık :A

@Aserat konun karışık geldi bana :A verilen cezanın diziye verilmediği anlamı çıkıyor yazıdan. ilk cümlede diziye ceza deyip, ortalarda verilmesi düşünülüyordu denip son cümle bambaşka bir anlam :A
Ben hep köşeme çekilip çıkacak kaosu uzaktan izlemek istiyorum ama işte bir şekilde beni de olayların içine çekiyorlar. :A

Yalı Çapkını izleyen kişinin bile aklını çelmeye çalışmışlar. Korkulur bunlardan. :A
Oh My God Wow GIF

Ben hep köşeme çekilip çıkacak kaosu uzaktan izlemek istiyorum ama işte bir şekilde beni de olayların içine çekiyorlar. :A
Aserat gibi doğru yolu bulmanı ümit ediyorum :A
Dizimiz yeni rekorunu kırmaya geliyor bu hafta. Çatlamaya hazır ol.
Ailedeki herkesi diziye alıştırdım :A

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: xemrexxx
Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: xemrexxx
Atv’nin gündüz kuşağı programlarında yayınlanan şeyler de yanlış, Yalı Çapkını’nda bu tarz sahneler varsa o da yanlış, bu dizide yayınlanan sahneler de yanlış. Onlara ceza verilmiyor oluşu bu dizide yayınlanan iğrenç sahneleri aklamaz arkadaşlar. Yanlışı yanlış ile savunuyorsunuz. Olması gereken RTÜK’ün hem onlara hem de bu dizideki sahnelere gereken cezayı vermesi. Kalanı siyasete girer…

Sansür seviciyim. Bu saçma dizi ve yalı çapkını, camdaki kız gibi zengin kız fakir oğlan temalı tüm diziler beter olsun. Bizim sadece rtükten değil bu dangalak, asalak ve salak dizilerden de kurtulmamız lazım. Ne yazık ki siz bu iğrenç, ezik ve gerici dizileri izledikçe bunların hiçbirinden kurtulamayacağız.
En çok sen duyarlısın, senden ala duyarlı yok, herkes duyarsız bir tek sen duyar abidesisin yeterli mi?

• Beğendim
Reactions: offensive
Atv’nin gündüz kuşağı programlarında yayınlanan şeyler de yanlış, Yalı Çapkını’nda bu tarz sahneler varsa o da yanlış, bu dizide yayınlanan sahneler de yanlış. Onlara ceza verilmiyor oluşu bu dizide yayınlanan iğrenç sahneleri aklamaz arkadaşlar. Yanlışı yanlış ile savunuyorsunuz. Olması gereken RTÜK’ün hem onlara hem de bu dizideki sahnelere gereken cezayı vermesi. Kalanı siyasete girer…
Bu paragrafla istemeden de olsa girdin...