Ben zaten seni destekliyorum, yasaklamaya karşıyım 90'larda mıyız oldu olacak kanalı da kapatalım.Sinir olmadim bana destek ol köstek olacanaSenin kanalında da var aynı program yani
Ben zaten seni destekliyorum, yasaklamaya karşıyım 90'larda mıyız oldu olacak kanalı da kapatalım.Sinir olmadim bana destek ol köstek olacanaSenin kanalında da var aynı program yani
Aynen öyleBen zaten seni destekliyorum, yasaklamaya karşıyım 90'larda mıyız oldu olacak kanalı da kapatalım.İzdivaçlar yasaklanırken sevinenler şimdi üzülüyor. Beter olsunlar al ekranlar artık kriminal şov dolu.
En azından gülüyorduk, freak show misaliydi..Aynen öyleBide izlemiyorlar ama yasaklamak istiyorlar
AynenEn azından gülüyorduk, freak show misaliydi..Bizim halkımız her konuda yorum yapmayı sever
Yok ya ben de 5 dk dayanamadım tamamen erotizm üzerine kurulu, bizde her şey vardı.AynenNetflix'teki realitylere sardımAma onlar da çok yapmacık bizimkiler gibi sahici olmuyor
Karım, kaynıma kaçtı. Eşim baldızımı kaçırdı.Yok ya ben de 5 dk dayanamadım tamamen erotizm üzerine kurulu, bizde her şey vardı.
Ahh o kayınlar..Karım, kaynıma kaçtı. Eşim baldızımı kaçırdı.
Eşimi kamyoncu alıkoydu...Ahh o kayınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?