Ben zaten seni destekliyorum, yasaklamaya karşıyım 90'larda mıyız oldu olacak kanalı da kapatalım.Sinir olmadim bana destek ol köstek olacanaSenin kanalında da var aynı program yani
![]()
Ben zaten seni destekliyorum, yasaklamaya karşıyım 90'larda mıyız oldu olacak kanalı da kapatalım.Sinir olmadim bana destek ol köstek olacanaSenin kanalında da var aynı program yani
![]()
Aynen öyleBen zaten seni destekliyorum, yasaklamaya karşıyım 90'larda mıyız oldu olacak kanalı da kapatalım.İzdivaçlar yasaklanırken sevinenler şimdi üzülüyor. Beter olsunlar al ekranlar artık kriminal şov dolu.
![]()
En azından gülüyorduk, freak show misaliydi..Aynen öyleBide izlemiyorlar ama yasaklamak istiyorlar
![]()
AynenEn azından gülüyorduk, freak show misaliydi..Bizim halkımız her konuda yorum yapmayı sever
![]()
Yok ya ben de 5 dk dayanamadım tamamen erotizm üzerine kurulu, bizde her şey vardı.AynenNetflix'teki realitylere sardım
Ama onlar da çok yapmacık bizimkiler gibi sahici olmuyor
![]()
Karım, kaynıma kaçtı. Eşim baldızımı kaçırdı.Yok ya ben de 5 dk dayanamadım tamamen erotizm üzerine kurulu, bizde her şey vardı.![]()
Ahh o kayınlar..Karım, kaynıma kaçtı. Eşim baldızımı kaçırdı.![]()
Eşimi kamyoncu alıkoydu...Ahh o kayınlar..![]()