RTÜK'ten Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına şok ceza!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634859913340521362.jpg

RTÜK, 'Ben Bilmem Eşim Bilir' adlı yarışma programında 'Dansöz oynatılıp, göğüslerine para yapıştırıldığı' gerekçesiyle Kanal D'ye 200 bin lira para cezası verdi.

Gazeteport'un haberine göre, 2 Eylül gecesi yayınlanan bölümü değerlendiren RTÜK, 'Yarışmada dansöz çıkarıldığı, erkek yarışmacıların, dansözün göğüslerine ve kalçalarına eşlerinin yanında para takmaya çalıştığı ve bu programın çocukların ekran başında oldukları bir saatte yayınlandığı' şeklinde şikayetler geldiğini belirledi.
RTÜK raporunda 'Programa katılan Dansöz Dora'ya yarışmaya katılan kadınların eşleri tarafından 90 saniye içerisinde kaç adet para takabileceğinin tahmini istenmiş ve erkek yarışmacılar ringe sırayla çıkarak, dans eden ve ringde kaçmaya çalışan dansözün göğüslerine, kalçalarına ve sırtına para yapıştırmaya çalışmışlardır. Dansöze para yapıştırma görüntüleri o saatte ekran başında olma olasılığı olan çocuk ve genç kitlesinin gelişimine olumsuz etki sağlayabilecek niteliktedir'' denildi.
Yayın, 'Türk toplumunun genel ahlak anlayışını zedeleyebilecek, ailece izlenmesi sırasında bireylerin utanma, sıkılma ve huzursuzluğa yöneltebilecek nitelikte bulundu. Kanal D'ye, 2012 Temmuz ayı ticari iletişim gelirinin yüzde biri oranında ve 200 bin 640 lira tutarında para cezası verildi.

634859978069871053.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben Bilmem Eşim Bilir gerçek hayatta yaptığımız davranışları oyunlaştırıyor, bu da öyle bir durum sanki. Ama ben de onaylamadım...

Program reklam bile vermiyor nasıl ödeyecekler bu parayı. :d

çok abartı olmuş :D kesin acunu geçince mahoni 50 bin şikayet yamıştır adamalr mecburen vermiştir ceayı:d

Hos bir sey degil ama ceza agir olmus biraz bence.

Ceza ağır olmuş bence. Çocukların uyanık olduğu saatte tecavüzden öpüşmeye, sevişmeden doğum sahnesine kadar neler neler yayınlanıyor. Hepsi yasak olmalı o zaman.

Türk toplumunun genel ahlak anlayışını zedeleyebilecek, ailece izlenmesi sırasında bireylerin utanma, sıkılma ve huzursuzluğa yöneltebilecek nitelikte bulundu.

O zaman hemen hemen her diziye ceza gelmeli. :):)