RTÜK'ten 'Arka Sokaklar', 'Deha', 'Yabani' ve 'Sahipsizler'e Ceza!

Yayından kaldırman gereken diziye durdurma cezası verirsen başrolü çıkar böyle car car konuşur işte. Aferin size. Müslümanlara onlar zarar vermek istiyor ama esas zararı siz veriyorsunuz.

Ayrıca, Kızılcık Şerbeti, Kızıl Goncalar, Esas Oğlan'a dokunulmayıp Deha'ya durdurma cezası verilmesi çok adaletli olmuş gerçekten. Tebrik ederim
Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar'a dokunulmayıp mı?

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Gold Film gerçekten yaptığı diziler iç açıcı değil, Kızıl Goncalar resmen dini kötü gösteriyor, Din karşıtı dizi anlayacağın

Kızılcık Şerbetinde ise ne ararsan var ve hepside çok gereksiz
KG ve KŞ dokunulmadı demiş, ikisi de yayın durdurma cezası aldı onu diyorum.

Neredeyse her gün yaşanan bu iğrençlikler zararlı değil ama bunları anlatan yapımlar zararlı öyle mi? Bravo, gerçekten çok güzel bir bakış açısı... Halk neler olup bittiğini görmesin, bunları gösteren yapımlar zararlı ilan edilsin. Güzelmiş...

Düzelttim, teşekkür ederim. Bir de şunu sormak istiyorum, fragmanı gösterilen bölüm yayınlandı mı?
Sizin tarikat anlayışınızla benim tarikat anlayışım çok farklı. Benimde gittiğim bir tarikat var ve sizin kafanızda oluşturduğunuz tarikat anlayışı asla ama asla yok. Tüm tarikatlar aynı gibi göstermek büyük terbiyesizlik ve algı operasyonu. Bu algı operasyonunu yapanlara bakıyorsun nerede zararlı bir tarikat varsa orda bitiyorlar onları koruyor onları kendi televizyonlarına çıkarıyorlar.

Kendinizi güncelleyin lütfen.

• Beğendim
Kadir'ciğim nasılsın? :D Kızık Goncalar'ı izliyor musun? Dizide İslam'ın güzelliğine, temizliğine her bölüm vurgu yapılıyor. Babasını öldüren tarikat şeyhi ve ona inananlar var, sadece onlar kötü karakter rolündeler. Herhangi bir İslami değeri aşağılama durumu yok.

Esas Oğlan'da da bildiğim kadarıyla dini bir konu yok. Çıplaklık, sevişme sahneleri galiba fazla. O da seni beni ilgilendirmez zaten. İzleyenle dizi arasında. :D
İyidir çok şükür sen nasılsın?

Öncelikle, bu saydığın yapımlar, toplumun karakterini bozmaya çalışan, aile yapısına anne ve babaların kucağına atılan bir bomba niteliğindedir. Şöyle ki;

Biz dindar bir nesil yetiştirmeye çalışırken çıkıp da bir kesimi çok ilerici diğer kesimi gerici gösterip toplumu dinsizlikle çözmeye çalışırsan her türlü kırbacı yersin kimse kimsenin değerine, kutsalına saldıramaz.

Esas Oğlan nasıl seni beni ilgilendirmiyormuş? Bu dizinin izleyici kitlesinin çoğunluğunu ergenler oluşturmakta. Yarın öbür gün birimizin çocuğu bu diziye özenip date uğruna hayatının hatasını yaparsa ne yapacağız? Banane mi diyeceğiz. Belki sen diyebilirsin ama ben diyemem. Devlet bir baba gibi, bir anne gibi çocuklarını önemser ve yaptırımı uygular, uygulaması gerekir.

• Beğendim
İyidir çok şükür sen nasılsın?

Öncelikle, bu saydığın yapımlar, toplumun karakterini bozmaya çalışan, aile yapısına anne ve babaların kucağına atılan bir bomba niteliğindedir. Şöyle ki;

Biz dindar bir nesil yetiştirmeye çalışırken çıkıp da bir kesimi çok ilerici diğer kesimi gerici gösterip toplumu dinsizlikle çözmeye çalışırsan her türlü kırbacı yersin kimse kimsenin değerine, kutsalına saldıramaz.

Esas Oğlan nasıl seni beni ilgilendirmiyormuş? Bu dizinin izleyici kitlesinin çoğunluğunu ergenler oluşturmakta. Yarın öbür gün birimizin çocuğu bu diziye özenip date uğruna hayatının hatasını yaparsa ne yapacağız? Banane mi diyeceğiz. Belki sen diyebilirsin ama ben diyemem. Devlet bir baba gibi, bir anne gibi çocuklarını önemser ve yaptırımı uygular, uygulaması gerekir.
Çok şükür iyiyim kardeşim

En başta eğer senin ya da benim çocuğum bir diziyle hayatını mahvediyorsa bence burada suçlu dizi değil, çocuğunu iyi yetiştiremeyen bizler ve çocuklarımızdır kardeşim.

Bizim nesilin bunu söylemesi daha garip bu arada. Ben 6 yaşındaydım televizyonda Polat kafa kestiğinde babamla dedemin arkasından gizlice izlerdik. Hiç bir zaman adam öldürmeye özenmedim ama bu yüzden.

Bence sen Kızıl Goncalar`ı izlemedin çünkü o dizide müslümanları gerici insan olarak göstermiyorlar aksine dindar kesime karşı olan ön yargının büyük bir saçmalık olduğunu anlatan bir çok sahne var. Gerici kafalı olarak gösterilenler İslam`ı kullanıp mal, mülk kazanan insanlar. Onları ifşalıyorlar.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram and soo
Çok şükür iyiyim kardeşim

En başta eğer senin ya da benim çocuğum bir diziyle hayatını mahvediyorsa bence burada suçlu dizi değil, çocuğunu iyi yetiştiremeyen bizler ve çocuklarımızdır kardeşim.

Bizim nesilin bunu söylemesi daha garip bu arada. Ben 6 yaşındaydım televizyonda Polat kafa kestiğinde babamla dedemin arkasından gizlice izlerdik. Hiç bir zaman adam öldürmeye özenmedim ama bu yüzden.

Bence sen Kızıl Goncalar`ı izlemedin çünkü o dizide müslümanları gerici insan olarak göstermiyorlar aksine dindar kesime karşı olan ön yargının büyük bir saçmalık olduğunu anlatan bir çok sahne var. Gerici kafalı olarak gösterilenler İslam`ı kullanıp mal, mülk kazanan insanlar. Onları ifşalıyorlar.
Karakter, ahlak gelişimi evet eğitimle başlar ama sadece eğitimle tamamlanamaz bunun birçok faktörü var.

Çocuğumuzu sağlıklı bir ortamda yetiştirdik diyelim, bunları izleyen diğer bireyler ne olacak? Çocuğunu istediğin kadar koru, nasıl emanet edeceksin. Geçenlerde surdan kızın cesedi atıldı, aile yapımız sosyal medya eliyle zaten infilak etmiş bu durumu düzeltmemiz gerekirken iyice bozuyoruz. Yakında kendi geçmişine kimliğine düşman atalarını tanımayan ahlaki olarak çökmüş tamamen batılılaşmış çocuklarla karşılaşacağız ki başladı da düzeltmek varken iyice birileri eliyle bozuluyor.

Bizim zamanımızda sosyal medyadaki etki ajanları bu kadar aktif değildi onu da bir düşünmek gerek her taraf cia mosad iran ajanları kaynıyor.

Fox/Now TV konusuna girmek bile istemiyorum, ciğerlerini biliyoruz.

Son düzenleme: