Şirine bunu görünce sette huzursuzluk çıkarmişBu köyde yaşamıyor bence konuk oyuncu oluyordur.
ben 1996 da izliyodum o zamandan beri örgülü ile büyükanne var süslünün de öyle sahneleri yoksanırım 99-2001 gibi bişey😕 O zamanlar tarihe filan bakmazdim ya
konuk oyuncu muBu köyde yaşamıyor bence konuk oyuncu oluyordur.
ben 1996 da izliyodum o zamandan beri örgülü ile büyükanne var süslünün de öyle sahneleri yok
konuk oyuncu mu
Şirine bunu görünce sette huzursuzluk çıkarmiş
ormanda tarzan gibi yaşayan bir şirin vardı onun dışındakiler köydeydi toplam 108 şirinKöy dışında yaşayan şirinler vardı diye hatırlıyorum.
Küçüklüğüm olar ile geçti.Koskoca örümcek adamı hem zenci hem gay yaptılar "süslü"ye gelince mi atar yapıyon
Köy dişinda başka şirinlerde vardi neden Gargamel bi tek o köye dalıyorduKöy dışında yaşayan şirinler vardı diye hatırlıyorum.
Süslüye özenmediysen sorun yokKüçüklüğüm olar ile geçti.
Ne hafıza var 😱ormanda tarzan gibi yaşayan bir şirin vardı onun dışındakiler köydeydi toplam 108 şirin
kaç sene izlemişimKöy dişinda başka şirinlerde vardi neden Gargamel bi tek o köye dalıyorduNe saçma şeyler izlemişsiz
Süslüye özenmediysen sorun yok
Ne hafıza var 😱
ormanda tarzan gibi yaşayan bir şirin vardı onun dışındakiler köydeydi toplam 108 şirin
Yok.Köy dişinda başka şirinlerde vardi neden Gargamel bi tek o köye dalıyorduNe saçma şeyler izlemişsiz
Süslüye özenmediysen sorun yok
Ne hafıza var 😱
Olmaz olmazYok.
Bi ara Ruhsar'a özeniyordum sorun olur mu?
Ama ben ışınlanmayı deniyordum.Olmaz olmazTek el hareketyle istediğini yapmak her yaşin psikolojik zorunu olsa gerek
Örgülü şirinŞirine'den başka kız var mıydı?
gay olsa nolcak, sana ne zararı varO gay miydi?😱
Yok ne alakası var ? bilmiyordum sadece.Örgülü şirin
gay olsa nolcak, sana ne zararı varyoksa senin içinde de mi bir rtük var 😛
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?