Şirine bunu görünce sette huzursuzluk çıkarmişBu köyde yaşamıyor bence konuk oyuncu oluyordur.![]()
ben 1996 da izliyodum o zamandan beri örgülü ile büyükanne var süslünün de öyle sahneleri yoksanırım 99-2001 gibi bişey😕 O zamanlar tarihe filan bakmazdim ya![]()
konuk oyuncu muBu köyde yaşamıyor bence konuk oyuncu oluyordur.![]()
ben 1996 da izliyodum o zamandan beri örgülü ile büyükanne var süslünün de öyle sahneleri yok
konuk oyuncu mu![]()
Şirine bunu görünce sette huzursuzluk çıkarmiş![]()
ormanda tarzan gibi yaşayan bir şirin vardı onun dışındakiler köydeydi toplam 108 şirinKöy dışında yaşayan şirinler vardı diye hatırlıyorum.![]()
Küçüklüğüm olar ile geçti.Koskoca örümcek adamı hem zenci hem gay yaptılar "süslü"ye gelince mi atar yapıyon![]()
Köy dişinda başka şirinlerde vardi neden Gargamel bi tek o köye dalıyorduKöy dışında yaşayan şirinler vardı diye hatırlıyorum.![]()
Süslüye özenmediysen sorun yokKüçüklüğüm olar ile geçti.![]()
Ne hafıza var 😱ormanda tarzan gibi yaşayan bir şirin vardı onun dışındakiler köydeydi toplam 108 şirin![]()
kaç sene izlemişimKöy dişinda başka şirinlerde vardi neden Gargamel bi tek o köye dalıyorduNe saçma şeyler izlemişsiz
Süslüye özenmediysen sorun yok
Ne hafıza var 😱
ormanda tarzan gibi yaşayan bir şirin vardı onun dışındakiler köydeydi toplam 108 şirin![]()
Yok.Köy dişinda başka şirinlerde vardi neden Gargamel bi tek o köye dalıyorduNe saçma şeyler izlemişsiz
Süslüye özenmediysen sorun yok
Ne hafıza var 😱
Olmaz olmazYok.
Bi ara Ruhsar'a özeniyordum sorun olur mu?![]()
Ama ben ışınlanmayı deniyordum.Olmaz olmazTek el hareketyle istediğini yapmak her yaşin psikolojik zorunu olsa gerek
![]()
Örgülü şirinŞirine'den başka kız var mıydı?![]()
gay olsa nolcak, sana ne zararı varO gay miydi?😱
Yok ne alakası var ? bilmiyordum sadece.Örgülü şirin
gay olsa nolcak, sana ne zararı varyoksa senin içinde de mi bir rtük var 😛