RTÜK Asena Keskinci'nin Oynadığı "Jasmine" Dizisi İçin İnceleme Başlattı!

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,130
Puanı
1,060
1765799969756.png

RTÜK "Jasmine" dizisine inceleme başlattı!

Başrolünde son günlerde Bez Bebek'teki rol arkadaşı Evrim Akın ile alakalı yaptığı açıklamalarla gündemde olan Asena Keskinci'nin yer aldığı, HBO Max'ın yeni projesi "Jasmine" dizisine RTÜK, Türk toplumunun temelini oluşturan aile yapısını hedef alan, millî ve manevi değerlerimizle açıkça çelişen, kadını istismar eden ve genel ahlaka aykırı içerikleri sebebiyle inceleme başlattığını açıkladı.

TV'yi anlıyorum da paralı bir platformda ne izlediğime de karışamazsın yani bu neyin kafası?

Millet yurt dışı içeriklerinde neler çekip izliyor.

Aile yapısı ??
Milli ve manevi değer??
Kadını istismar eden ??
Genel ahlaka aykırı ??

Bu gerekçeler kaldı mı hala 🤣

Azıcık müge anlı , Esra Erol izlese RTÜKtekiler mağarada yaşayanların bile bu gerekçelere uymadığını görür 😂😅

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
TV'yi anlıyorum da paralı bir platformda ne izlediğime de karışamazsın yani bu neyin kafası?

Millet yurt dışı içeriklerinde neler çekip izliyor.
Yaklaşık iki senedir RTÜK adı alınan anayasal kararlar ile artık RİTÜK. Aslında gerçek adı Radyo İnternet Televizyon Üst Kurulu.

Kısacası artık karışabiliyor. :)

• İlginç
Reactions: serhatt
Rtük başka dert yokmuş gibi yine havanda su dövüyor.

"Türk toplumunun temelini oluşturan aile yapısını hedef alan, millî ve manevi değerlerimizle açıkça çelişen, kadını istismar eden ve genel ahlaka aykırı içerik"

TRT başta olmak üzere herkese açık ulusal kanallardaki yüksek reytingli yapımlardan en az 5 tanesi bu kategoriye girer ama dijital platformdaki yaş sınırlı diziye musallat oluyorlar artık bu saçma sapan çifte standartlara sinirden bile gülemiyorum yazık.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Tamam ben de diziyi sevmedim ve aşırı saçma buldum. Bunu neden çektiler onu da anlamadım ama Cuma günü devletin kanalında açık bir şekilde kadın cinayeti işlendi ona da bir inceleme gelecekse bu inceleme samimiyet kazanır.

Elite, Sense, Spartacus, Queer As Folk gibi daha adını sayamayacağım dizilerde izlerken herşey normal gelirken...Türkiyede yapıldığında, Aaaaaa, Ooooo, Uuuuuuu...
Dizinin ilk bölümünü izledim, evet hard erotik olmuş ve çok ağır küfürler mevcut ama paralı platformda...
Hayat kadını olmayı seçen bir kızın hayatını başka nasıl anlatırlardı ki....

Sosyal medyada gündeme gelmeseydi RTÜK haberi bile olmazdı... Eline peçete alıp, izledikden sonra karalayan bir topluluğun olduğu bir ülkeyiz işte...

Diziyi beğenmesemde gerek yoktu be. Milletin ahlakını 2 3 şey bozmaz merak etmeyin gündüz kuşağında görüntüsü olmayan Dallas tarzı ilişki modelleri var bu dizi mi battı ?

• Beğendim
Reactions: Gizmen