RTÜK'ün İzleyici Kitlesi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,492
Puanı
1,060
Hıncal Uluç bugünkü yazısında çoğu insanın aklındaki iddiayı dile getirmiş.
RTÜK'ün ana kanallar dururken küçük kanallarla özellikle muhaliflerle uğraşması onun da garibine gitmiş.

Hıncal Uluç Rtük verilerine bakarak bir kısım insanların kasten belli programları şikayet etmekle (özellikle RTÜK'ün sevmediklerini) görevlendirildiği iddiasında bulunuyor.

Neymiş efendim?..

RTÜK var ya, RTÜK.. Hani Radyo Televizyon Üst Kurulu.. 3 aylık şikayet raporu hazırlamış..

Haber programlarında en çok şikayet Halk Tv (Yüzde 43) ve Ulusal TV'ye (Yüzde 35) gelmiş.. Yahu bu kanallar, çoğu evde yok bile..

Reytingleri kaç?. İzleyenler de, zaten o kanalların görüşlerinin fanatikleri.. Onlar da oturup kendilerini şikayet edecek değiller ya?.

Bunca esas kanalın ve haber kanallarının haberlerinden memnun yani millet öyle mi?.

Spor programlarından en çok şikayet, Beyaz TV ve Telegol'denmiş.. Yani Lig Tv yayınlarına gık çıkmıyor, öyle mi?.

Dizilerden en çok şikayet Pis Yedili'ye gelmiş.. Ahlaki sebeplerle.. Mini giyiyor ya kızlar..

Yani okurdan bana gelen şikayetlere bakıyorum.. RTÜK açıklamalarıyla alakası yok..

Demek bir kısım görevli oturuyor, RTÜK'ün sevmediği programları görevli gibi izleyip şikayet yazıyor ki, torba dolsun..

Valla aklıma başka ihtimal gelmiyor..

HINCAL ULUÇ/SABAH

awww_televizyongazetesi_com_ProxyImage_ecf623ec21ebe57aa3e443a550c037ea._.jpg

@mrt-06 @Yakamoz-Asi @denizz19 @Forumdash @sokak sanati @Fks14 @yatutarsa @Almila @dizi kolik @china_shangai @EveN

Ekli dosyalar

• awww_televizyongazetesi_com_ProxyImage_ecf623ec21ebe57aa3e443a550c037ea._.jpg
    awww_televizyongazetesi_com_ProxyImage_ecf623ec21ebe57aa3e443a550c037ea._.jpg
    14.8 KB · Hit: 281
Adam hakli. RTÜK tarafli ceza veriyor son zamanlarda. Özellikle Gezi'den sonra.

Heyyy kendisine gelen şikayetlerde Pis 7'li yokmuş 😱 En çok şikayette spor'da Beyaz TV almiş. Devlet kendi yandaş medyasına ceza vermiş:T: böyle bişey demeye kalkmişsa.

ilk defa kendisini takdir ediyorum gönülden tebrik ediyorum helal olsun adama...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy