Ronaldo: "Real Madrid'de Mutluyum"

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[h=2]Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Kim Ronaldo gibi bir oyuncuyu takımında görmek istemez ki?' açıklamasına Ronaldo'dan cevap geldi.[/h]
Real Madrid'in Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, şu an için takımda çok mutlu olduğunu söyledi.

Berlusconi'nin sözlerine cevap veren Portekizli oyuncu, basına yaptığı açıklamada, "Berlusconi, benim hayalindeki oyuncu olduğumu mu söylemiş? Ben de hayal kurarım, fakat futbol hakkında değil." diye konuştu.

Berlusconi'nin sözlerine saygı duyduğunu söyleyen Ronaldo, "Söylediklerini saygıyla karşılıyorum, fakat ben burada kalmak istiyorum. İtalya liginde oynamak gibi bir düşüncem şu an için yok. Ama Serie A gerçekten çok kaliteli bir lig. Sayısız başarıya imza atmış birçok takıma sahipler." ifadelerini kullandı.

Gelecekte neler olacağını kimsenin bilemeyeceğini söyleyen yıldız oyuncu, "Gelecekte ne olur bilinmez. Şu an için burada çok mutluyum." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde Moskova deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılan Real Madrid, yarın akşam sahasında CSKA Moskova'yı ağırlayacak.