Dan dolayı @Harunnn60 yani hile var @ABAY_06 anlamıştır
Arka sokakların 4.50 alması n
Pompynin şifresi bende yukarıdaki iki meseaji birleştir))@ABAY_06 anladiysan anlat bana![]()
Posta kullandığını ilk tefa öğrendimKullaniyorum
Bak haklısın şimdiEkranda başka çocuk dizisi mi var? pompy ne izleyecek? bu kadar insafsız olma)))
hükumet denekleri değiştirirse tabiki cocuk dizisi olur arka sokakları yok etmek istiyorlar onlar için kolay yöntem diziyi cocuk dizisine çevirmekEkranda başka çocuk dizisi mi var? pompy ne izleyecek? bu kadar insafsız olma)))
Yahu 9 yıldır devam ediyor bitsin iştehükumet denekleri değiştirirse tabiki cocuk dizisi olur arka sokakları yok etmek istiyorlar onlar için kolay yöntem diziyi cocuk dizisine çevirmek
Yahu 9 yıldır devam ediyor bitsin işte
Halkın dizisi hükumetin sevmediği halkın dizisi @xemrexxxYahu 9 yıldır devam ediyor bitsin işte
Allan aşkına denkleri hükümet belirlense ATV 4. Kanal olur mu )))hükumet denekleri değiştirirse tabiki cocuk dizisi olur arka sokakları yok etmek istiyorlar onlar için kolay yöntem diziyi cocuk dizisine çevirmek
Hükümet sevmese 9 yıl niye devam etsin , hükümetin işi gücü yok arka sokaklar la ugrasacak [emoji99] [emoji99] [emoji121] [emoji108] [emoji108] [emoji112] [emoji112]Halkın dizisi hükumetin sevmediği halkın dizisi @xemrexxx
Muhalif halkın
Allan aşkına denkleri hükümet belirlense ATV 4. Kanal olur mu )))
örtüyorlar anlaşıyorlar yaniAllan aşkına denkleri hükümet belirlense ATV 4. Kanal olur mu )))
ATV nin 4. Olması rahat aylık 100 milyon a patlar kamufle için iyi para harcıyorlar)))örtüyorlar anlaşıyorlar yani
ATV o yüzden düşük çıkıyor
Kendini fark ettirmemek için
Allahım neleri araştırıyor [emoji72] [emoji72] [emoji72]örtüyorlar anlaşıyorlar yani
ATV o yüzden düşük çıkıyor
Kendini fark ettirmemek için
Evet zaten 9 yıldır uğraşıyorHükümet sevmese 9 yıl niye devam etsin , hükümetin işi gücü yok arka sokaklar la ugrasacak [emoji99] [emoji99] [emoji121] [emoji108] [emoji108] [emoji112] [emoji112]
@pompy drama dizisi yapmayı düşünmüyor musun ?Evet zaten 9 yıldır uğraşıyor
Agb ye baskın arka sokaklarda marjinal siyasi örgüt partisi dendi diye
Kanal d deli bütün dizileri
hani ben vadi 4.50 alacak demiştim ve 8,80 almıştı arka sokaklar 4,50 aldı büyük baslar takas yapmış reytingleri dedimKonu ne haro
Doğru karar )