Romantizmin Katili 2.Bölüm

yaaa aslında yeni üyelere pompy senaryolarından hemen bahsedip bilgilendirmemiz gerekiyor bence yoksa kendileri okuyup karşılasınca braz akıl sağlıkları kötü olabliyor:kiki::kiki::kiki:
Ben ilk okuduğumda ne oluyoruz demiştim :F
@Bully ve senin tercümanlığın sayesinde artık anlıyorum :A

yaaa aslında yeni üyelere pompy senaryolarından hemen bahsedip bilgilendirmemiz gerekiyor bence yoksa kendileri okuyup karşılasınca braz akıl sağlıkları kötü olabliyor:kiki::kiki::kiki:
Hahaha Süper fikir kuşum 😉

Pis gudubet kına yakabilrisin bana sarmış @pompy şimdide :(

@pompy bu nasıl senaryo vallaha anlayamadım sonunu doğrusu ortasınıda bana izah etsen biraz @Çiğdem- hanfendi sayesinde bizede bulaştın ama iyi olmadı bu :D
şimdi senin her sevgilini baban öldürüyor tahaki internetten tanıştığın reyhana kadar herkesi öldürüyor Senin babanın adı kene lakabı vampir kene ama bu olay her şeyin başlangıcı oluyor reyhanın tanıdığı polistir ve Arkadaşı Ali ozan reyhanı kurtarır erkin vurulur

Pis gudubet kına yakabilrisin bana sarmış @pompy şimdide :(

@pompy bu nasıl senaryo vallaha anlayamadım sonunu doğrusu ortasınıda bana izah etsen biraz @Çiğdem- hanfendi sayesinde bizede bulaştın ama iyi olmadı bu :D
hhhhahhaa ohh olsun cnmm daha bunlar başlangı vlla bölüm başlığında bile sen varsın :kiki::kiki::kiki:

şimdi senin her sevgilini baban öldürüyor tahaki internetten tanıştığın reyhana kadar herkesi öldürüyor Senin babanın adı kene lakabı vampir kene ama bu olay her şeyin başlangıcı oluyor reyhanın tanıdığı polistir ve Arkadaşı Ali ozan reyhanı kurtarır erkin vurulur
Böyle yazsan on numara olacakda işte yazmıyorsun :)

aaaa @gözlemci çığlığa gödnerme yapmış pompy 🙂🙂
Aynen gönderme geldi çığlık başlayınca geri gönderme yapacm :A

Çığlıkda çok fazla takip edilen bir dizi değil ayrıca senin senaryolarının tek sorunu metnin anlaşılır olmaması
hayır vadicilerin protestosu sonucunda sihirli annemi yazdığım zaman işte vadiyi geçicek diye korktular ve herkesi benim senaryolarımdan uzak tutmaya başladılar