Romantizmin Katili 2.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,556
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Romantizmin katili
2.bölüm
Ekip tehlikede
Erkin amir ve ekibi işbaşına düşer bonzai olayında katil bencil tv gülşenin oğlu Enis Kartaldir babası kene demircioglu babası kene gibi kan icer vampir gibi lakabı kene vampir
Enis bu olayı duyunca hiç bir sevgilisi sag kalmaz
Çigdemle karşılasan Enis
Bu kene vampirin oğlu tam örümcek kız cinayetleri var Enisin polis kanitliyamiyor
Erkin
Ogulcan
Hakan
Hakanın sevgilisi Damla
Reyhanla buluşmasını engelleyen damla Enisle Reyhanin internetten karşılaşması
Erkin arkadaşı Ali ozanı arar Bir Reyhanı takip et kene vampirin oğlu tam bir vampir böceği ve öldürüyor
Reyhani takip eden Erkin ve Ali ozan reyhan tek basına kaldığı anda reyhan pusuya düşer erkin vurulur Ali ozan reyhani kurtarır. Hemen ambulans çağırır
Erkinin ekibini Ali komiser Hakan ogulcani öldürmek
Enisin babası bu burda bitmeyecek Enisin infaz kararı çıkar
2.bölüm sonu
@Çiğdem-
@Yigitt
@gözlemci
@ABAY_06
@FahriyEvcen
@xemrexxx
@sürgünüm
@destere

Stara gönderme sihirli annemi bitirdi diye​
Daha düzenli yazsan?
Star göndermeyi anlarsa ne yapar
Sihirli annem muhalefet yaptı diye star bitirdi ve bu kanal muhalefetciler dava acıyor kanala ve bu davada en fazla muhalifler gidiyor özellikle kızların kalesi olmadıgından bir çıkma olayiyla aldatıldı halde erkekle iliskisini devam ettirmek zorunda yoksa öldürüyorda
Ve diyorlarki töremiz Böyle diyerek hiç ceza almiyorlar
Konu bu @FahriyEvcen

hahahah pompy senaryoları böyledir tatlım sende zamanla alışırsın umarım :kiki::kiki:
Hiçbirşey anlamadım :) Okumamayı tercih ederim canım :D

hahahah pompy senaryoları böyledir tatlım sende zamanla alışırsın umarım :kiki::kiki:
Hiçbirşey anlamadım :) Okumamayı tercih ederim canım :D
hahahah bu en düzelmiş halii sen öncekileri görseydin yanı inanılmaz bir baş ağrısı yaratıyor acaba ne demek istiyor diye yanı düşünmekten insan kendini alıkoyamıyor:kiki::kiki:
ama pompy benim bu forumda destek çıktığım kişilerin başında geliyor her senaryosunda bana yer verir her bölümde bombalar patlıyor bir tarafımda mezara gömülüyorum sonra ordan çıkıp devam ediyorum hahah:kiki::kiki:

hahahah bu en düzelmiş halii sen öncekileri görseydin yanı inanılmaz bir baş ağrısı yaratıyor acaba ne demek istiyor diye yanı düşünmekten insan kendini alıkoyamıyor:kiki::kiki:
ama pompy benim bu forumda destek çıktığım kişilerin başında geliyor her senaryosunda bana yer verir her bölümde bombalar patlıyor bir tarafımda mezara gömülüyorum sonra ordan çıkıp devam ediyorum hahah:kiki::kiki:
Hahaha Sihirli Annemi örnek alıyorsa çok normal :) Yok tatlım ben almiyim :)

Çiğdem- nasılmış bölüm

Hahaha Sihirli Annemi örnek alıyorsa çok normal :) Yok tatlım ben almiyim :)
rüyasında görüyormuş bu yazdıklarını çok şeker biri cidden :kiki::kiki:

Hahahaha yok artık :F

Hahahaha yok artık :F
gerçekten rüyasında görüyormuş sonra buraya yazıyor :kiki::kiki::kiki:
göndermesiz senaryosu yok cnm mesala forumdan birisine kızıyor diyelim dur sana bir gönderme yapayım diye senaryoda ona yer veriyor :kiki::kiki::kiki: yada günlük yaşantıda olan güncel durumlara göndermeler hazırlıyor 🙂🙂