'Roman Havası' Gün Değiştirebilir!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Show TV ekranlarında geçtiğimiz günlerde izleyicisiyle buluşmaya başlayan, başrollerini Oya Başar, Levent Ülgen ve Cezmi Baskın gibi isimlerin paylaştığı dizi olan Roman Havası ilk bölümüyle reytinglerde çok iyi bir başlangıç yaptığı kadar eleştirilerin de yağmuruna tutulmuştu.

İkinci ve üçüncü bölümüyle sert bir düşüşe geçen dizi için ise gelen iddialar doğrultusunda reytingleri bu şekilde devam ettiği takdirde Pazar gününe kaydırılabileceği gelen haberler arasında.

Oranlar yeni gününde de değişmezse final kararı alınması da konuşulmaya başlandı. Bakalım Show TV'nin kararı ne olacak?

Roman Havası yeni bölümüyle Perşembe 20:00'da Show TV'de.

roman-havas%C4%B1-dizisi-foto%C4%9Fraf%C4%B1-642x320.jpg

yakında kaldırılır adam akıllı aynı kadro olsaydı izlenirdi belki bu şekilde şansı yok

Bu dizi zaten nasıl böyle yüksek reyting aldı ilk bölümde diye şaşırmıştım yapmacıklık hat safhada güldüremiyor zaten demek halk ta meraktan izlemiş başarısız buldum yayından kaldırılır

Aynı kadro ya da çok yakın bir kadro olsaydı tutardı, yazık oldu o kadar emeğe..

Pazar günü bence de şansı yok. Yani ZKFO bile iyi bir kitleye sahip olmasına rağmen 4 reyting alıyor.

Bana kalırsa toptan bitmeli, ama kanal hemen bitirmek istemiyor anlaşılan. Yeni gününde de iyi gideceğini sanmam. Ne olursa olsun, dizinin sonu yakın yani. Hayırlısı diyelim... :)

Karagül 2-3 hafta içinde büyük düşüş yaşarsa o da gün değiştirebilir.

Herşey olur bu hayatta, hepsinin konusunu mu açalım @denizz19 :A