Rolune kendini kotu kaptirdi.

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Rolüne kendini sıkı kaptırdı. Evini dizi seti zannetti !

Alemin kralinda karisini bolca doven kubat Otuz subat rolunu canlandiran Eski bkm mutfak oyuncusu metin yildiz. karisini dovdugu gerekcesiyle dun bir sure nezarette kaldi.

ELVAN YILDIZ'IN YÜZÜNDEKİ ŞİŞLİKLER DİKKAT ÇEKTİ Polislere kendisinin dövüldüğünü söyleyen Elvan Yıldız, darp raporu alınmak üzere Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan sağlık kontrolünün ardından Elvan Yıldız, polis merkezinde ifade verdi. Eliyle yüzünü gizlemeye çalışan Elvan Yıldız'ın yüzündeki şişlikler dikkatleri çekti. Elvan Yılız, basın mensuplarının sorularına yanıt vermeyerek polis otomobiliyle evine gitti. İfadede veren Metin Yıldız çıkışta, "Ben polis çocuğuyum. Ziyarete geldim" dedi. Metin Yıldız, basın mensuplarının "Eşinizi dövdüğünüz iddia ediliyor" sorusuna ise cevap vermedi. Yıldız çiftinin ifadelerinde birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

Son düzenleme:
bu başlık acilen değiştirilsin...

başlıkta sorunmu var
bence güzel olmuş..

metin mallık yapmış kısaca..

iciniz kotu .. baslik inglizce klavyeli bir cepten yaziliyor sadece

Metin yilduzin "ben polis cocugum ziyarete geldim" aciklamasi evlere senlik. adam yaptigindan utanir be kardesim

Metin yilduzin "ben polis cocugum ziyarete geldim" aciklamasi evlere senlik. adam yaptigindan utanir be kardesim

demekki insanların karakteri uzaktan hiç anlaşılmıyor bakarsan sempatik biri yani şiddete başvuracak biri gibi değil..

polis çocuğu hikayesini bende anlamadım ne demek yani polis çocuğu olunca insanlıktan çıkmak normalmi oluyor..

polis cocugum mazereti yaptigini gizleme cabasi. ben karimi dovdugum icin buraya getirilmedim. babam polis oldugundan eski anilarim canlandi polis arkadaslari ziyarete geldim demek istemis... tabi yersek..... insan bunu demeye utanir yahuu. bu kadar yuzsuzluk pes yani

Başlık değiştirilsin konusunu şimdi anladım ve gülüyorum