Rol gereği de olsa sünnet korkuttu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Gerçekte henüz sünnet olmayan İlke'yi annesi zor sakinleştirdi

Şahin Irmak, Bülent Parlak, Murat Eken, Büşra Pekin ve Gülhan Tekin'in başrolünde yer aldığı "Aşağı Yukarı Yemişlililer"in beşinci bölümü renkli görüntülere sahne oldu. İnşaat işiyle uğraşan "Aşağı Yemişli" ve "Yukarı Yemişli"deki iki ailenin çatışmasını anlatan dizinin yeni bölümünde kahramanlarımız, Gülhan Tekin'in oğlu rolündeki Mustafa'nın sünnet düğünü için Eminönü'nde alışveriş yaptı. Şahin Irmak'ın oynadığı Sülo ve Bülent Parlak'ın oynadığı Mikail için bu alışveriş acıya dönüşürken, Mustafa (İlke Solmaz) olan bitenden habersiz çocukluğunu yaşadı. Mustafa'ya sünnet kıyafeti bulmak için Eminönü'nde gezen, kuşlara yem atan ekibe halk da yoğun ilgi gösterdi. Gerçek hayatında da sünnet olmayan ve bu duyguyu ilk kez yaşayan dizinin minik oyuncusu İlke Korkmaz, çekimler sırasında gerçekten sünnet olacağını sandı. Annesi Sevgi Korkmaz'ın telkinleriyle sünnet olmayacağını anlayan ve rahatlayan İlke Korkmaz'a en büyük destek Parlak ve Irmak'tan geldi. Uzun süre heyecanı üstünden atamayan Korkmaz'a korkmaması için yardımcı olan Parlak ve Irmak kendi sünnetlerindeyse korktuklarını itiraf etti.

'300 KİŞİYLE SÜNNET OLDUM'
Şahin Irmak, "Benim sünnetim çok buruk geçti. Çünkü belediye sünnetiydi ve ben 300 kişiyle birlikte sünnet oldum. Bizi sünnete otobüsle götürdüler. Yanımdaki çocukların birer birer sünnet edildiğini görünce bayağı korktum" derken kendisine sünnet hediyesi olarak uçmayan uçak alındığını söyledi. Yemişlililer'in Eminönü'nde geçirdikleri eğlenceli görüntüler ve sünnet bölümü 18 Eylül'de yayımlanacak.