Rolü İçin Hapishanelere Gitti

beren dünya çapında ses getirdi arakdaşlar
))))) emre ile desteriyi görende böyle sanacak. kıza hiç bir gerçek yarışmadan ödül vermediler ama emre ile desterenin ödülleri yeter
))))))

saygı duymamakla gerçekleri söylememek farklı şey senin düşüncene saygı duyuyorumda gerçekler öyle değil ama bunuda anlatıyorumki hanı yüzde bir ihtimalde olsa bana katılasın diye
)

Yine aynı şeyi yapıyorsun Gerçekler diyorsunda bilimsel birşeyden söz etmiyoruz biz oyunculuklardan söz ediyoruz oda göreceli bir durum
sen Beren'i izlemekten keyif alıyosundur oyunculuğu sana ithaf ediyordur.Ben Tuba'yı izlemekten keyif alıyorumdur bu kadar basit

dream tam kelimeyi bulmuşmuşun destere ve emre berenin oyunculugunu kendislerine İTHAF edildiğini sanıyorlar
))))

konuyu açıklamak basitte dream ..sen yanlış yoldasın ben doğru yoldayım asıl mesele burda benim gittiğim yola gel
)

- - - Ekleme - - -

dream tam kelimeyi bulmuşmuşun destere ve emre berenin oyunculugunu kendislerine İTHAF edildiğini sanıyorlar
))))

sen yine cümlede maden keşfetmişsin beyazsoy cümle o kadar karmaşık değil fazla zorlama cümleyi

Çok komiksin ..berendemi var bu özellikler...nedense burdan hiç öyle görünmüyor...mükemmel olduğunu nerden biliyorsun yanındamı yaşadın...yada birlikte vakitmi geçirdin...oyunculuğu hakkında konuşabilirsin oda ancak seni bağlar beni yada başkalarını değil...

Aralarında dağlar kadar fark olduğu konusuna katılıyorum...gerçekten kişilik olarak dağlar kadar fark var..))